Op 5 juni 2014 veranderde Mebumar van naam en huisstijl. U vindt ons vanaf nu via www.evolta.be.

Naar Evolta

Evolta

Evolta

Evolta is een multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau van Belgische origine. Wij zijn de grootste onafhankelijke speler met ons productaanbod en we behouden de ambitie om te groeien.

 

Onze historiek gaat terug naar eind jaren ‘70, zodat we ons inmiddels op een zeer rijke en ruime ervaring kunnen beroepen. In deze periode kenden wij een evolutie van nichespeler in een aantal disciplines, tot een multidisciplinaire groep van ingenieurs en architecten.

 

Oorspronkelijk    gegroeid   vanuit   de   quality- &  quantity control  voor  on- en off-shore  projecten,  hebben  wij een uitstekende  feeling  met veeleisende  omgevingen  en  het beheersen  van  budgetten en deadlines voor klanten.

 

Vanuit een aantal operationele vestigingen verspreid over Vlaanderen en Brussel, zorgen wij ervoor dat we dicht bij onze klanten staan en hen een op maat gesneden dienstverlening kunnen aanbieden.

 

Onze medewerkers zijn allen hoogopgeleid. Wij stimuleren hun ondernemingszin en kritisch denken. Iedereen draagt immers bij tot een kwalitatief, creatief en innovatief eindproduct voor de klant. Wij zorgen dus voor duidelijke en korte beslissingslijnen en waken over de juiste attitude op alle niveaus. 

 

Onze  opdrachtgevers (publiek en privaat)  kunnen  niet  alleen rekenen  op onze know-how  en  ervaring,  maar bovenal  op onze klantgerichtheid  en bijzondere aandacht voor budget en timing. 

 

Als middelgroot multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau,  menen wij  de juiste verhouding tussen een gespecialiseerde kennis en een persoonlijke dienstverlening te kunnen aanbieden.

 • Wooncomplex met 40 appartementen

  Evolta rondt momenteel de bouwvergunningsaanvraag af voor de bouw van een residentie met 40 appartementen, gelegen in de stadsrand.  Het gebouw wordt volledig onderkelderd en via een heraan te leggen ontsluitingsweg aangesloten naar de openbare...

  lees meer

 • Evolta ontwerpt grote markt van Hasselt

  In oktober keurde de gemeenteraad van Hasselt het ontwerp van Evolta voor de Grote Markt en verschillende omliggende straten goed. Het ontwerp betekent een volledige breuk met de bestaande situatie en moet door een uitbreiding van het...

  lees meer

 • Kantoorrenovaties Ikaros park

  Befimmo renoveert stelselmatig de kantoorgebouwen in het Ikaros Park te Zaventem. Recent werden de gebouwen 9-11 en 13-15 volledig heringericht onder de BREEAM New Construction certicatie "Very Good". Evolta stond in voor het ontwerp en de...

  lees meer

 • Evolta in de pers !

  De provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant werken samen aan de F1 fietsostrade Antwerpen-Brussel. De provincie Antwerpen heeft het studiebureau Evolta aangesteld om het traject tussen Mechelen en Zemst uit te werken. “Evolta is bijzonder...

  lees meer