Jobs

Als multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau in volle expansie, met vestigingen en projecten verspreid over Vlaanderen en Brussel,  zijn wij steeds op zoek naar  gemotiveerde medewerkers die onze waarden willen uitdragen.

 

Evolta biedt u een uitdagende, competitieve werkomgeving waar u, in team, samen met uw collega’s instaat voor het realiseren van de projecten van de klant. De informele, collegiale werksfeer en de vlakke organisatie, gekenmerkt door korte beslissingslijnen, garanderen u een prettige werkplek. De diversiteit aan multidisciplinaire projecten en de snelle groei creëren ontplooiingsmogelijkheden in een professionele en creatieve organisatie.

 

Bij Evolta geven een honderdtal medewerkers elke dag het beste van zichzelf !

 

Interesse om deel uit te maken van ons professioneel en gemotiveerd team ? Ontdek dan hieronder onze openstaande vacatures.

 

Hebben we momenteel geen vacature die bij u past, dan ontvangen wij graag uw spontane sollicitatie. Zo kunnen wij uw profiel linken aan toekomstige vacatures.

Jobs
 • SPONTANE SOLLICITATIE

  Via deze link kan u zich spontaan kandidaat stellen bij ons bedrijf. Gelieve aan te geven naar welke functie u op zoek bent.
  Interesse?
 • Afkoppelingsdeskundige/Keurder riolering

  Voor onze afdeling infrastructuur zijn we momenteel op zoek naar een afkoppelingsdeskundige. Je bent veel op de baan en zorgt ervoor dat rioleringen op particulier domein op een kwalitatieve manier worden gescheiden.
  Interesse?
 • Projectleider uitvoering infrastructuur

  Voor onze afdeling “Infrastructuur” zijn wij op zoek naar een Projectleider uitvoering die verantwoordelijk is voor het uitwerken van infrastructuurprojecten. Een ingenieur infrastructuur die, met kennis van zaken, zijn visie kan vertalen naar een uitvoerend tekenaar en kan verklaren ten opzichte van de klant.
  Interesse?
 • Financieel analist

  Als multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau zijn wij op zoek naar creatieve dromers, kunstenaars, rekenwonders, technische tovenaars… want we zijn zoveel meer dan ingenieurs en architecten!
  Ter versterking van onze financiële administratie zijn wij op zoek naar een “Financieel Analist”
  Interesse?
 • Projectleider ontwerp Infrastructuur

  Voor onze afdeling “Infrastructuur” zijn wij op zoek naar een Projectleider die verantwoordelijk is voor het uitwerken van wegenis- en rioleringsprojecten. Een ingenieur infrastructuur die, met kennis van zaken, zijn visie kan vertalen naar een uitvoerend tekenaar en kan verklaren ten opzichte van de klant.
  Interesse?
 • Projectingenieur/ontwerper infrastructuur

  Voor onze afdeling “Infrastructuur” zijn wij op zoek naar een Projectingenieur/ontwerper infrastructuur die verantwoordelijk is voor het uitwerken van afkoppelingsstudies en wegenis- en rioleringsprojecten.
  Interesse?
 • Architect

  Voor onze afdeling "Gebouwen" zijn wij op zoek naar een "Architect" die ons multidisciplinair team kan versterken in onze vestiging te Moerbeke of Oostende
  Interesse?
 • Stagiair Architect

  Voor onze afdeling “Gebouwen” zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste “Stagiair (Ingenieur) Architect” om samen met een multidisciplinair team te werken aan uitdagende architectuuropdrachten voor de private en publieke sector (kantoor Oostende)
  Interesse?
 • Projectingenieur Elektriciteit

  Wil jij werken bij een grote internationale speler in de regio Anderlecht? Dan is dit je kans!

  Als projectingenieur elektriciteit vernieuw en breid je de elektrische installaties van onze klant mee uit.

  Ze zoeken hiervoor een enthousiast persoon met gezond verstand om deze technische installaties mee te ontwerpen, op te volgen en op te leveren.
  Interesse?
 • Werfmanager Antwerpen

  Wil jij werken bij een grote internationale speler? Dan is dit je kans!

  Voor onze klant zijn we op dit moment op zoek naar een werfmanager standplaats Antwerpen.
  Interesse?
 • Safety Supervisor

  Heb je een passie voor bouwkunde en voel je je betrokken bij de veiligheid van anderen? Wil je graag werken bij een internationaal bedrijf in de regio Anderlecht? Dan is dit je kans!

  Voor onze klant zijn we op dit moment op zoek naar een safety supervisor.
  Interesse?
 • Projectmanager Bouwprojecten

  Wil jij werken bij een grote internationale speler in de regio Anderlecht? Dan is dit je kans!

  Als projectmanager bouwprojecten werk je bij de afdeling Projectcoördinatie Filialen van Technics, Real Estate & Energy. Deze afdeling telt momenteel 13 medewerkers en ze zoeken nog 2 nieuwe collega’s.
  Interesse?
 • Projectingenieur Staalconstructies

  Wil jij graag bijdragen aan de successen van een grote internationale speler uit het Gentse?
  Dan is dit je kans!

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectbehandelaar vakwerken die zal worden ingezet voor het opvolgen van o.a. renovatiewerken van staalstructuren voor transportbanden en racks en de vervanging van kraanbaanliggers.
  Interesse?
 • Stralingscontroleur

  Draag jij veiligheid hoog in het vaandel? Wil jij werken in een bedrijf dat een belangrijke schakel vormt binnen de veelheid van nucleaire toepassingen in onze huidige maatschappij? Dan is dit je kans!

  Voor onze klant uit de regio Mol zijn we op zoek naar een "Stralingscontroleur".
  Interesse?
 • Automation Engineer

  Wil jij terechtkomen in een sterk groeiende organisatie die internationaal actief is? Een organisatie die gekenmerkt wordt door haar vlakke organisatiestructuur en een open en informele bedrijfscultuur?
  Dan is dit je kans!

  Voor onze klant uit de regio Dendermonde zijn we op zoek naar een enthousiast persoon die zijn of haar carrière wil verderzetten als "Automation Engineer".
  Interesse?
 • Projectleider Bouw

  Voor onze afdeling "consultancy services" zijn wij op zoek naar een "Projectleider bouw" voor de regio Anderlecht.
  Interesse?
 • Technicus

  In het kader van de uitvoering van een grootschalig project voor onze opdrachtgever in de regio Antwerpen/Limburg zijn wij op zoek naar een "technicus" gespecialiseerd in elektriciteit.
  Interesse?
 • Projectingenieur Elektriciteit

  Wil jij graag bijdragen aan de successen van een grote internationale speler uit het Gentse?
  Dan is dit je kans!

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een "projectingenieur elektriciteit" voor het voorbereiden en opvolgen van elektrische projecten over de ganse site.
  Interesse?
 • Sales Manager Consultancy

  Ter versterking van onze afdeling “Consultancy Services” kijken wij uit naar een “Sales Manager Consultancy”, een gedreven vlotte persoonlijkheid met een gezonde dosis passie en ambitie.
  Interesse?
 • Ontwerper Gebouwentechnieken

  Voor onze afdeling "Gebouwen" zijn wij op zoek naar een "Ontwerper Gebouwentechnieken" die ons multidisciplinair team kan versterken in onze vestiging te Moerbeke.
  Interesse?
 • Projectleider uitvoering

  Voor onze afdeling "Gebouwen" zijn wij op zoek naar een "Projectleider uitvoering" die ons multidisciplinair team kan versterken.
  Interesse?
 • Architect/Ontwerper

  Voor onze afdeling “Consultancy Services” zijn wij op zoek naar een “Architect/Ontwerper” die bij onze opdrachtgever, actief in de retailsector, zal instaan voor het opmaken van de ontwerpen van filialen en distributiecentra en voor het opmaken van de bouwaanvraag (regio Vlaams-Brabant).
  Interesse?
 • Toezichter Installaties

  Voor onze afdeling “Consultancy Services” zijn wij op zoek naar een gemotiveerde “Toezichter Installaties” die in opdracht van onze klant, actief in de energiesector, zal instaan voor het dagelijks toezicht op diverse werven.
  Interesse?
 • Toezichter Leidingbouw

  Voor onze afdeling “Consultancy Services” zijn wij op zoek naar een gemotiveerde “Toezichter Leidingbouw” die in opdracht van onze klant, actief in de energiesector, zal instaan voor het dagelijks toezicht op diverse werven.
  Interesse?