Jobs

Als multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau in volle expansie, met vestigingen en projecten verspreid over Vlaanderen en Brussel,  zijn wij steeds op zoek naar  gemotiveerde medewerkers die onze waarden willen uitdragen.

 

Evolta biedt u een uitdagende, competitieve werkomgeving waar u, in team, samen met uw collega’s instaat voor het realiseren van de projecten van de klant. De informele, collegiale werksfeer en de vlakke organisatie, gekenmerkt door korte beslissingslijnen, garanderen u een prettige werkplek. De diversiteit aan multidisciplinaire projecten en de snelle groei creëren ontplooiingsmogelijkheden in een professionele en creatieve organisatie.

 

Bij Evolta geven een negentigtal medewerkers elke dag het beste van zichzelf !

 

Interesse om deel uit te maken van ons professioneel en gemotiveerd team ? Ontdek dan hieronder onze openstaande vacatures.

 

Hebben we momenteel geen vacature die bij u past, dan ontvangen wij graag uw spontane sollicitatie. Zo kunnen wij uw profiel linken aan toekomstige vacatures.

Jobs
 • SPONTANE SOLLICITATIE

  Via deze link kan u zich spontaan kandidaat stellen bij ons bedrijf. Gelieve aan te geven naar welke functie u op zoek bent.
  Interesse?
 • Financieel analyst

  Ter uitbreiding van onze administratief team te Moerbeke-Waas zijn wij op zoek naar een junior financieel analyst.
  Interesse?
 • Ontwerper Gebouwentechnieken

  Voor onze afdeling "Gebouwen" zijn wij op zoek naar een "Ontwerper Gebouwentechnieken" die ons multidisciplinair team kan versterken in onze vestiging te Moerbeke of Oostende.
  Interesse?
 • Grafisch vormgever / Communicatiedeskundige

  Ben je inventief en creatief ? Beleef je plezier in het bedenken van commerciële acties, het opmaken van referentiefiches, het verspreiden van nieuwsbrieven, het up-to-date houden van websites en nog veel meer ? Dan ben jij de geknipte persoon om ons creatief team te Moerbeke-Waas te versterken !
  Interesse?
 • Recruiter/Sales Officer Consultancy

  Ter versterking van onze afdeling “Consultancy Services” kijken wij uit naar een “Recruiter/Sales Officer Consultancy”, een gedreven vlotte persoonlijkheid met een gezonde dosis passie en ambitie.
  Interesse?
 • Business Manager Consultancy

  Ter versterking van onze afdeling “Consultancy Services” kijken wij uit naar een “Business Manager Consultancy”, een klantgedreven verkoper met een technische studieachtergrond, een coach die plezier haalt uit het waarmaken van het potentieel in zijn medewerkers.
  Interesse?
 • PLC electrical automation process technician

  Regio : Oost-Vlaanderen
  Projecten : Automotive

  Wil je graag deel uit maken van een bevlogen en enthousiast team dat dagelijks wordt uitgedaagd om zich te ontplooien tot volle potentieel?

  Ben je technisch sterk en voer je het liefst automatisatieprojecten uit en bied je graag technische ondersteuning aan de productieafdeling?
  Interesse?
 • Technisch administratief medewerker

  Regio : Oost-Vlaanderen
  Projecten : Machinebouw wereldwijd

  Wil jij graag deel uit maken van een bevlogen en enthousiast team dat er dagelijks voor gaat om het volle potentieel uit het team te halen?

  Ben jij administratief sterk en combineer je dit met technisch inzicht?
  Interesse?
 • Projectmatig technisch aankoper

  Regio : Oost-Vlaanderen
  Projecten : Automotive

  Wil jij graag deel uit maken van een bevlogen en enthousiast projectteam dat dagelijks de mogelijkheid krijgt zich te ontwikkelen tot hun volle potentieel?

  Heb jij reeds enkele jaren ervaring als technisch aankoper en/of in de automotive industry?
  Interesse?
 • Process & production engineer

  Regio : Limburg
  Projecten : Automotive

  Wil jij graag deel uit maken van een bevlogen en enthousiast team van een 15-tal engineers dat dagelijks wordt uitgedaagd om eigen grenzen te verleggen?
  Werk je liefst in een productieomgeving en heb je affiniteit met de automotive industry?
  Interesse?
 • Projectingenieur Elektriciteit

  Voor onze afdeling Consultancy Services zijn wij op zoek naar een "Projectingenieur Elektriciteit" om mee te werken aan uitdagende projecten bij onze opdrachtgever in de regio van Gent.
  Interesse?
 • Projectvoorbereider innovatieve machinebouw-projecten

  Regio : Oost-Vlaanderen
  Projecten : Machinebouw wereldwijd

  Als multidisciplinair bureau bieden wij jou de kans om deel uit te maken van ons consultancy team, van waaruit je wordt ingezet bij onze klanten volgens je eigen expertise en groeipotentieel, om zo het team ter plaatse te versterken.

  Zoek je een afwisselende en verantwoordelijke job die je veel voldoening kan geven, dan is dit de job voor jou : projectvoorbereider voor innovatieve machinebouw-projecten wereldwijd.
  Interesse?
 • Productie supervisor

  Regio : Oost-Vlaanderen
  Projecten : Machinebouw wereldwijd

  Wij bieden jou de kans om deel uit te maken van ons projectteam als productie supervisor voor regio Oost-Vlaanderen.
  Zoek je een gevarieerde leidinggevende functie in productie waarbij je zowel jouw technische als people management skills kan aanwenden bij een wereldspeler in een hoogtechnologische innovatieve niche markt?
  Interesse?
 • Electrical Engineer

  Voor onze afdeling Consultancy Services zijn wij momenteel op zoek naar een "Electrical Engineer" om mee te werken aan uitdagende projecten binnen de Facility Afdeling van onze opdrachtgever in de regio van Gent.
  Interesse?
 • Electrical design engineer innovatieve projecten

  Regio : Oost-Vlaanderen
  Projecten : Machinebouw wereldwijd

  Wij bieden jou de kans om deel uit te maken van ons projectteam als electrical design engineer innovatie voor internationale engineering projecten.
  Ambieer je te werken in een omgeving waar je continu wordt uitgedaagd : om de wensen van de klant optimaal uit te kunnen voeren, om het produceerbaar te maken, om de kost zo efficiënt mogelijk te houden, om met het ganse team toe te werken naar een prachtig resultaat?
  Interesse?
 • Creatieve electronics designer - innovator

  Regio : Oost-Vlaanderen
  Projecten : Elektronica in hoogtechnologische R&D omgeving

  Wij bieden jou de kans om deel uit te maken van ons projectteam als electronics designer, voor regio Oost-Vlaanderen voor internationale klanten in één van de meest innovatieve markten.
  Interesse?
 • (Embedded) Software Engineer - innovator

  Regio : Oost-Vlaanderen
  Projecten : Elektronica in hoogtechnologische R&D omgeving

  Wij bieden jou de kans om deel uit te maken van ons projectteam als ervaren (embedded) software engineer, voor regio Oost-Vlaanderen. Voel je je klaar om jezelf en je capaciteiten in diverse projecten in te zetten, in een ondersteunende rol of als trekker?
  Interesse?
 • Productontwikkelaar / Product Developer

  Regio : West-Vlaanderen
  Projecten : Automotive

  Wij bieden jou graag de kans om deel uit te maken van ons projectteam als productontwikkelaar / product developer voor regio West-Vlaanderen. Heb jij er zin in om jezelf en je capaciteiten voor dit project in te zetten?
  Interesse?
 • Projectleider uitvoering

  Voor onze afdeling "Gebouwen" zijn wij op zoek naar een "Projectleider uitvoering" die ons multidisciplinair team kan versterken.
  Interesse?
 • Studie-ingenieur Infrastructuur

  Voor onze afdeling “Infrastructuur” zijn wij op zoek naar een Afkoppelingsdeskundige/Ontwerptekenaar infrastructuur die verantwoordelijk is voor het uitwerken van afkoppelingsstudies en wegenis- en rioleringsprojecten.
  Interesse?
 • Architect

  Voor onze afdeling "Gebouwen" zijn wij op zoek naar een "Architect" die ons multidisciplinair team kan versterken in onze vestiging te Moerbeke of Oostende
  Interesse?
 • Projectleider Infrastructuur

  Voor onze afdeling “Infrastructuur” zijn wij op zoek naar een Projectleider die verantwoordelijk is voor het uitwerken van wegenis- en rioleringsprojecten. Een ingenieur infrastructuur die, met kennis van zaken, zijn visie kan vertalen naar een uitvoerend tekenaar en kan verklaren ten opzichte van de klant.
  Interesse?
 • Assistent Architect / Bouwkundig Tekenaar

  Voor onze afdeling "Gebouwen" zijn wij op zoek naar een "Assistent-Architect / Bouwkundig Tekenaar" die ons multidisciplinair team kan versterken in onze vestiging te Moerbeke
  Interesse?
 • Stagiair Architect

  Voor onze afdeling “Gebouwen” zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste “Stagiair (Ingenieur) Architect” om samen met een multidisciplinair team te werken aan uitdagende architectuuropdrachten voor de private en publieke sector (kantoor Oostende)
  Interesse?
 • Hands-on ingenieur voor automatisatie-projecten

  Wij wensen ons team van Consultancy Services uit te breiden met vakspecialisten wegens het toenemend aantal projecten dat we realiseren. Vind je het belangrijk om de nodige opleidingsmogelijkheden te krijgen, de juiste omkadering vanaf je eerste dag, continu te kunnen bijleren on the job en dit in een team waar iedereen van elkaar (wil) leren? (Oost-Vlaanderen)
  Interesse?
 • Architect/Ontwerper

  Voor onze afdeling “Consultancy Services” zijn wij op zoek naar een “Architect/Ontwerper” die bij onze opdrachtgever, actief in de retailsector, zal instaan voor het opmaken van de ontwerpen van filialen en distributiecentra en voor het opmaken van de bouwaanvraag (regio Vlaams-Brabant).
  Interesse?
 • Equipment Engineer

  Voor onze afdeling "Consultancy Services" zijn wij op zoek naar een "Equipment Engineer" die verantwoordelijk zal zijn voor het introduceren, optimaliseren en beheren van diverse productie uitrustingen bij onze opdrachtgever in de regio Gent.
  Interesse?
 • Vakdiscipline ingenieurs

  Voor onze afdeling “Consultancy Services” zijn wij op zoek naar een diverse "Vakdiscipline ingenieurs" die onze opdrachtgever kunnen ondersteunen voor de disciplines mechanica en elektriciteit. Zij zullen deel uitmaken van een team dat toegewezen wordt aan een deel van het bedrijf (portfolio) en meewerken aan diverse projecten, al dan niet onder begeleiding van een ervaren ingenieur. De projecten zijn hoofdzakelijk monodisciplinair maar kunnen ook multidisciplinair zijn.
  Interesse?
 • Projectingenieur Infrastructuur/Civiele Techniek

  Voor onze afdeling "Infrastructuur" zijn wij dringend op zoek naar een "Projectingenieur Infrastructuur/Civiele Techniek" die zal meewerken aan grootschalige infrastructuurprojecten in de regio Antwerpen.
  Interesse?
 • Meettechnieker

  Voor onze afdeling "Consultancy Services" zijn wij op zoek naar een "Meettechnieker" die zal werkzaam zijn in de kwaliteitsafdeling van onze opdrachtgever in de regio Brussel.
  Interesse?
 • Projectingenieur bouwkunde

  Voor onze afdeling Consultancy zoeken wij een projectingenieur wiens stokpaardje het analyseren en onderzoeken van dossiers is en het opmaken van stabiliteitsstudies?
  Interesse?
 • HVAC Experten

  De afdeling Consultancy Services van Evolta is voor één van haar klanten, een grote speler zowel actief op de Belgische als internationale markt, op zoek naar diverse HVAC profielen. Plaats van tewerkstelling is regio Antwerpen.
  Interesse?
 • (Senior) Automation Engineer

  Evolta zoekt voor haar afdeling Consultancy Services een (Senior) Automation Engineer met minstens 3 jaar ervaring voor mooie projecten in regio's West- en Oost-Vlaanderen.
  Interesse?
 • Projectingenieur HVAC

  Voor onze afdeling "Consultancy Services" zijn wij op zoek naar ervaren projectingenieur HVAC.
  Interesse?