Jobs

Als multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau in volle expansie, met vestigingen en projecten verspreid over Vlaanderen en Brussel,  zijn wij steeds op zoek naar  gemotiveerde medewerkers die onze waarden willen uitdragen.

 

Evolta biedt u een uitdagende, competitieve werkomgeving waar u, in team, samen met uw collega’s instaat voor het realiseren van de projecten van de klant. De informele, collegiale werksfeer en de vlakke organisatie, gekenmerkt door korte beslissingslijnen, garanderen u een prettige werkplek. De diversiteit aan multidisciplinaire projecten en de snelle groei creëren ontplooiingsmogelijkheden in een professionele en creatieve organisatie.

 

Bij Evolta geven een negentigtal medewerkers elke dag het beste van zichzelf !

 

Interesse om deel uit te maken van ons professioneel en gemotiveerd team ? Ontdek dan hieronder onze openstaande vacatures.

 

Hebben we momenteel geen vacature die bij u past, dan ontvangen wij graag uw spontane sollicitatie. Zo kunnen wij uw profiel linken aan toekomstige vacatures.

Jobs
 • SPONTANE SOLLICITATIE

  Via deze link kan u zich spontaan kandidaat stellen bij ons bedrijf. Gelieve aan te geven naar welke functie u op zoek bent.
  Interesse?
 • Financieel medewerker boekhouding-facturatie

  Ter uitbreiding van onze administratief team te Moerbeke-Waas zijn wij op zoek naar een junior financieel medewerker boekhouding-facturatie.
  Interesse?
 • Projectleider uitvoering

  Voor onze afdeling "Gebouwen" zijn wij op zoek naar een "Projectleider uitvoering" die ons multidisciplinair team kan versterken.
  Interesse?
 • Ontwerper Gebouwentechnieken

  Voor onze afdeling "Gebouwen" zijn wij op zoek naar een "Ontwerper Gebouwentechnieken" die ons multidisciplinair team kan versterken in onze vestiging te Moerbeke of Oostende.
  Interesse?
 • Architect

  Voor onze afdeling "Gebouwen" zijn wij op zoek naar een "Architect" die ons multidisciplinair team kan versterken in onze vestiging te Moerbeke of Oostende
  Interesse?
 • Assistent Architect / Bouwkundig Tekenaar

  Voor onze afdeling "Gebouwen" zijn wij op zoek naar een "Assistent-Architect / Bouwkundig Tekenaar" die ons multidisciplinair team kan versterken in onze vestiging te Moerbeke
  Interesse?
 • Electrical design engineer voor hoogtechnologische machines op maat

  Door ons groeiend aantal mooie en uitdagende projecten wensen bij ons projectteam Oost-Vlaanderen uit te breiden met vakspecialisten (in wording). Ambieer je te werken in een omgeving waar je continu wordt uitgedaagd : om de wensen van de klant optimaal uit te kunnen voeren, om het produceerbaar te maken, om de kost zo efficiënt mogelijk te houden, om met het ganse team toe te werken naar een prachtig resultaat?
  Interesse?
 • Projectleider Infrastructuur

  Voor onze afdeling “Infrastructuur” zijn wij op zoek naar een Projectleider die verantwoordelijk is voor het uitwerken van wegenis- en rioleringsprojecten. Een ingenieur infrastructuur die, met kennis van zaken, zijn visie kan vertalen naar een uitvoerend tekenaar en kan verklaren ten opzichte van de klant.
  Interesse?
 • Customer quality engineer

  Wij wensen ons projectteam Oost-Vlaanderen uit te breiden met vakspecialisten (in wording) wegens het toenemend aantal projecten dat we realiseren. Vind je het belangrijk om de nodige opleidingsmogelijkheden te krijgen, de juiste omkadering vanaf je eerste dag, continu te kunnen bijleren on the job en dit in een team waar iedereen van elkaar kan leren?
  Ben je gedreven om jezelf en je capaciteiten in diverse projecten in te zetten, als ondersteuning of als trekker?
  Interesse?
 • R & D projectingenieur in engineering

  Als multidisciplinair bureau met een steeds groeiend aantal mooie projecten wensen wij ons projectteam West-Vlaanderen uit te breiden met vakspecialisten (in wording). Heb jij er zin in om jezelf en je capaciteiten voor diverse projecten in te zetten?
  Interesse?
 • Recruiter/Sales Officer Consultancy

  Ter versterking van onze afdeling “Consultancy Services” kijken wij uit naar een “Recruiter/Sales Officer Consultancy”, een gedreven vlotte persoonlijkheid met een gezonde dosis passie en ambitie.
  Interesse?
 • Productontwikkelaar

  Als multidisciplinair bureau met een steeds groeiend aantal mooie projecten wensen wij ons team van Consultancy Services, voor regio Brugge, uit te breiden met vakspecialisten. Heb jij er zin in om jezelf en je capaciteiten voor diverse projecten in te zetten?
  Interesse?
 • Stagiair Architect

  Voor onze afdeling “Gebouwen” zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste “Stagiair (Ingenieur) Architect” om samen met een multidisciplinair team te werken aan uitdagende architectuuropdrachten voor de private en publieke sector (kantoor Oostende)
  Interesse?
 • Studie-ingenieur Infrastructuur

  Voor onze afdeling “Infrastructuur” zijn wij op zoek naar een Afkoppelingsdeskundige/Ontwerptekenaar infrastructuur die verantwoordelijk is voor het uitwerken van afkoppelingsstudies en wegenis- en rioleringsprojecten.
  Interesse?
 • Business Manager Consultancy

  Ter versterking van onze afdeling “Consultancy Services” kijken wij uit naar een “Sales Manager Consultancy”, een klantgedreven verkoper met een technische studieachtergrond, een coach die plezier haalt uit het waarmaken van het potentieel in zijn medewerkers.
  Interesse?
 • Projectcoördinator elektriciteit (met ervaring)

  Als multidisciplinair bureau met een steeds groeiend aantal mooie projecten wensen wij ons team van Consultancy Services, voor regio Brugge, uit te breiden met vakspecialisten. Heb jij er zin in om jezelf en je capaciteiten in diverse projecten in te zetten?
  Interesse?
 • Projectvoorbereider en -opvolger bouw

  Als multidisciplinair bureau met een steeds groeiend aantal mooie projecten wensen wij ons team van Consultancy Services, voor regio Oostende, uit te breiden met vakspecialisten.
  (APWVL)
  Interesse?
 • Intern projectcoördinator

  Als multidisciplinair bureau met een steeds groeiend aantal mooie projecten wensen wij ons team van Consultancy Services, voor regio Oostende, uit te breiden met vakspecialisten.
  (APWVL)
  Interesse?
 • Quality manager in automotive productieomgeving

  Als multidisciplinair bureau met een steeds groeiend aantal mooie projecten wensen wij ons team van Consultancy Services, voor regio Brugge, uit te breiden met vakspecialisten.
  (APWVL)
  Interesse?
 • Hands-on ingenieur voor automatisatie-projecten

  Wij wensen ons team van Consultancy Services uit te breiden met vakspecialisten wegens het toenemend aantal projecten dat we realiseren. Vind je het belangrijk om de nodige opleidingsmogelijkheden te krijgen, de juiste omkadering vanaf je eerste dag, continu te kunnen bijleren on the job en dit in een team waar iedereen van elkaar (wil) leren? (Oost-Vlaanderen)
  Interesse?
 • Afdelingshoofd automatisatie met sterke people management skills

  Wij wensen ons projectteam van Consultancy Services, voor regio Brugge, uit te breiden met vakspecialisten wegens het toenemend aantal projecten dat we realiseren. Vind je het belangrijk om de nodige opleidingsmogelijkheden te krijgen, de juiste omkadering vanaf je eerste dag, continu te kunnen bijleren on the job en dit in een team waar iedereen van elkaar kan leren?
  Voel je je klaar om jezelf en je capaciteiten in diverse projecten in te zetten, als ondersteuning of als trekker?
  Interesse?
 • Software engineer : programmeren - testen - adviseren - verbeteren

  Wij wensen ons projectteam van Consultancy Services, voor regio Brugge, uit te breiden met een software engineer automotive.
  Voel je je klaar om jezelf en je capaciteiten in diverse projecten in te zetten, in een ondersteunende rol of als trekker?
  Interesse?
 • Automation Engineer Automotive

  Wij wensen ons projectteam van Consultancy Services, voor regio Brugge, uit te breiden met een automation (PLC) engineer automotive.
  Voel je je klaar om jezelf en je capaciteiten in diverse projecten in te zetten, in een ondersteunende rol of als trekker? (APWVL)
  Interesse?
 • Project manager machinebouw automotive

  Wij wensen ons projectteam van Consultancy Services, voor regio Brugge, uit te breiden met een project manager machinebouw automotive.
  Voel jij je klaar om jezelf en je capaciteiten in diverse projecten in te zetten, in een ondersteunende rol of als trekker? (APWVL)
  Interesse?
 • Architect/Ontwerper

  Voor onze afdeling “Consultancy Services” zijn wij op zoek naar een “Architect/Ontwerper” die bij onze opdrachtgever, actief in de retailsector, zal instaan voor het opmaken van de ontwerpen van filialen en distributiecentra en voor het opmaken van de bouwaanvraag (regio Vlaams-Brabant).
  Interesse?
 • Equipment Engineer

  Voor onze afdeling "Consultancy Services" zijn wij op zoek naar een "Equipment Engineer" die verantwoordelijk zal zijn voor het introduceren, optimaliseren en beheren van diverse productie uitrustingen bij onze opdrachtgever in de regio Gent.
  Interesse?
 • Projectingenieur Elektriciteit

  Voor onze afdeling Consultancy Services zijn wij op zoek naar een "Projectingenieur Elektriciteit" om mee te werken aan uitdagende projecten bij onze opdrachtgever in de regio van Gent.
  Interesse?
 • Mechanical specialist engineer automotive

  Wij wensen ons team van Consultancy Services, voor regio Brugge, uit te breiden met vakspecialisten wegens het toenemend aantal projecten dat we realiseren.
  Voel je je klaar om jezelf en je capaciteiten in diverse projecten in te zetten, in een ondersteunende rol of als trekker? (APWVL)
  Interesse?
 • Senior Project Manager

  Wens je te werken in een stimulerende omgeving met internationale klanten, die integriteit en klantgerichtheid centraal stelt?
  Is het coördineren en managen van complexe internationale projecten helemaal 'jouw ding'?
  Interesse?
 • Vakdiscipline ingenieurs

  Voor onze afdeling “Consultancy Services” zijn wij op zoek naar een diverse "Vakdiscipline ingenieurs" die onze opdrachtgever kunnen ondersteunen voor de disciplines mechanica en elektriciteit. Zij zullen deel uitmaken van een team dat toegewezen wordt aan een deel van het bedrijf (portfolio) en meewerken aan diverse projecten, al dan niet onder begeleiding van een ervaren ingenieur. De projecten zijn hoofdzakelijk monodisciplinair maar kunnen ook multidisciplinair zijn.
  Interesse?
 • Projectingenieur Infrastructuur/Civiele Techniek

  Voor onze afdeling "Infrastructuur" zijn wij dringend op zoek naar een "Projectingenieur Infrastructuur/Civiele Techniek" die zal meewerken aan grootschalige infrastructuurprojecten in de regio Antwerpen.
  Interesse?
 • Meettechnieker

  Voor onze afdeling "Consultancy Services" zijn wij op zoek naar een "Meettechnieker" die zal werkzaam zijn in de kwaliteitsafdeling van onze opdrachtgever in de regio Brussel.
  Interesse?
 • Projectingenieur bouwkunde

  Voor onze afdeling Consultancy zoeken wij een projectingenieur wiens stokpaardje het analyseren en onderzoeken van dossiers is en het opmaken van stabiliteitsstudies?
  Interesse?
 • Electrical Engineer

  Voor onze afdeling Consultancy Services zijn wij momenteel op zoek naar een "Electrical Engineer" om mee te werken aan uitdagende projecten binnen de Facility Afdeling van onze opdrachtgever in de regio van Gent.
  Interesse?
 • Mechanisch Ontwerper

  Voor één van onze klanten, gelegen in de buurt van Dendermonde, zijn we momenteel op zoek naar een Mechanisch Ontwerper / Designer / Ontwerpingenieur.
  Interesse?
 • HVAC Experten

  De afdeling Consultancy Services van Evolta is voor één van haar klanten, een grote speler zowel actief op de Belgische als internationale markt, op zoek naar diverse HVAC profielen. Plaats van tewerkstelling is regio Antwerpen.
  Interesse?
 • (Senior) Automation Engineer

  Evolta zoekt voor haar afdeling Consultancy Services een (Senior) Automation Engineer met minstens 3 jaar ervaring voor mooie projecten in regio's West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.
  Interesse?
 • Projectingenieur HVAC

  Voor onze afdeling "Consultancy Services" zijn wij op zoek naar ervaren projectingenieur HVAC.
  Interesse?