Jobs

Als multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau in volle expansie, met vestigingen en projecten verspreid over Vlaanderen en Brussel,  zijn wij steeds op zoek naar  gemotiveerde medewerkers die onze waarden willen uitdragen.

 

Evolta biedt u een uitdagende, competitieve werkomgeving waar u, in team, samen met uw collega’s instaat voor het realiseren van de projecten van de klant. De informele, collegiale werksfeer en de vlakke organisatie, gekenmerkt door korte beslissingslijnen, garanderen u een prettige werkplek. De diversiteit aan multidisciplinaire projecten en de snelle groei creëren ontplooiingsmogelijkheden in een professionele en creatieve organisatie.

 

Bij Evolta geven een honderdtal medewerkers elke dag het beste van zichzelf !

 

Interesse om deel uit te maken van ons professioneel en gemotiveerd team ? Ontdek dan hieronder onze openstaande vacatures.

 

Hebben we momenteel geen vacature die bij u past, dan ontvangen wij graag uw spontane sollicitatie. Zo kunnen wij uw profiel linken aan toekomstige vacatures.

Jobs
 • SPONTANE SOLLICITATIE

  Via deze link kan u zich spontaan kandidaat stellen bij ons bedrijf. Gelieve aan te geven naar welke functie u op zoek bent.
  Interesse?
 • Financieel Medewerker

  Ter uitbreiding van onze financieel team te Moerbeke-Waas zijn wij op zoek naar een junior financieel medewerker.
  Interesse?
 • Studie-ingenieur Infrastructuur

  Voor onze afdeling “Infrastructuur” zijn wij op zoek naar een Afkoppelingsdeskundige/Ontwerptekenaar infrastructuur die verantwoordelijk is voor het uitwerken van afkoppelingsstudies en wegenis- en rioleringsprojecten.
  Interesse?
 • Projectleider Infrastructuur

  Voor onze afdeling “Infrastructuur” zijn wij op zoek naar een Projectleider die verantwoordelijk is voor het uitwerken van wegenis- en rioleringsprojecten. Een ingenieur infrastructuur die, met kennis van zaken, zijn visie kan vertalen naar een uitvoerend tekenaar en kan verklaren ten opzichte van de klant.
  Interesse?
 • Maintenance Engineer

  Voor een innoverend, technologisch bedrijf, regio Gent, zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer.
  Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en het structureren van het onderhoud in functie van de operationele werkzaamheden.
  Interesse?
 • Ontwerper Gebouwentechnieken

  Voor onze afdeling "Gebouwen" zijn wij op zoek naar een "Ontwerper Gebouwentechnieken" die ons multidisciplinair team kan versterken in onze vestiging te Moerbeke of Oostende.
  Interesse?
 • Architect

  Voor onze afdeling "Gebouwen" zijn wij op zoek naar een "Architect" die ons multidisciplinair team kan versterken in onze vestiging te Moerbeke of Oostende
  Interesse?
 • Electrical Engineer

  Voor onze afdeling Consultancy Services zijn wij momenteel op zoek naar een "Electrical Engineer" om mee te werken aan uitdagende projecten binnen de Facility Afdeling van onze opdrachtgever in de regio van Gent.
  Interesse?
 • Assistent Architect / Bouwkundig Tekenaar

  Voor onze afdeling "Gebouwen" zijn wij op zoek naar een "Assistent-Architect / Bouwkundig Tekenaar" die ons multidisciplinair team kan versterken in onze vestiging te Moerbeke
  Interesse?
 • Projectingenieur Elektriciteit

  Voor onze afdeling Consultancy Services zijn wij op zoek naar een "Projectingenieur Elektriciteit" om mee te werken aan uitdagende projecten bij onze opdrachtgever in de regio van Gent.
  Interesse?
 • Projectleider uitvoering

  Voor onze afdeling "Gebouwen" zijn wij op zoek naar een "Projectleider uitvoering" die ons multidisciplinair team kan versterken.
  Interesse?
 • Stagiair Architect

  Voor onze afdeling “Gebouwen” zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste “Stagiair (Ingenieur) Architect” om samen met een multidisciplinair team te werken aan uitdagende architectuuropdrachten voor de private en publieke sector (kantoor Oostende)
  Interesse?
 • Logistiek Ingenieur

  Voor onze afdeling "Consultancy Services" zijn wij op zoek naar een "Logistiek Ingenieur" die zal instaan voor de analyse, planning en implementatie van logistieke processen in de assemblage-afdeling van onze klant in de Brusselse regio.
  Interesse?
 • Architect/Ontwerper

  Voor onze afdeling “Consultancy Services” zijn wij op zoek naar een “Architect/Ontwerper” die bij onze opdrachtgever, actief in de retailsector, zal instaan voor het opmaken van de ontwerpen van filialen en distributiecentra en voor het opmaken van de bouwaanvraag (regio Vlaams-Brabant).
  Interesse?
 • Equipment Engineer

  Voor onze afdeling "Consultancy Services" zijn wij op zoek naar een "Equipment Engineer" die verantwoordelijk zal zijn voor het introduceren, optimaliseren en beheren van diverse productie uitrustingen bij onze opdrachtgever in de regio Gent.
  Interesse?
 • Meettechnieker

  Voor onze afdeling "Consultancy Services" zijn wij op zoek naar een "Meettechnieker" die zal werkzaam zijn in de kwaliteitsafdeling van onze opdrachtgever in de regio Brussel.
  Interesse?
 • (Senior) Automation Engineer

  Evolta zoekt voor haar afdeling Consultancy Services een (Senior) Automation Engineer met minstens 3 jaar ervaring voor mooie projecten in regio's West- en Oost-Vlaanderen.
  Interesse?
 • Toezichter Installaties

  Voor onze afdeling “Consultancy Services” zijn wij op zoek naar een gemotiveerde “Toezichter Installaties” die in opdracht van onze klant, actief in de energiesector, zal instaan voor het dagelijks toezicht op diverse werven.
  Interesse?