Assistent Architect / Bouwkundig Tekenaar

Als multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau zijn wij op zoek naar een gemotiveerde assistent-architect en/of bouwkundig tekenaar ter versterking van onze afdeling GEBOUWEN. We kijken uit naar een nieuwe collega die deel zal uitmaken van ons team van architecten en ingenieurs die instaan voor zowel de creativiteit van het architecturaal concept, als voor de studie van de bouwtechnische detaillering, de studie van de stabiliteit, en de gebouwentechnieken (elektro, HVAC, sanitair, …).
 
Evolta “Engineers & Architects” heeft een ruime ervaring in diverse types van gebouwen: administratieve gebouwen,  de zorgsector (woonzorgcentra, assistentiewoningen, ziekenhuizen), bibliotheken, scholen, sportinfrastructuur, residentiële gebouwen, parkeergebouwen, (semi-)industriële  gebouwen, dienstencentra, distributie, retail, … .

Taken:
• Je werkt onder de leiding van een architect mee aan architectuuropdrachten voor de private en publieke sector (scholen, kantoren, zorg, huisvesting, … )
• Je staat in voor het uittekenen van bouwaanvragen, het opmaken van aanbestedingsdossiers en het vertalen ervan naar uitvoeringsdossiers, het opmaken van bekistingsplannen, …

Profiel

• Je bent assistent-architect of bachelor bouwkunde en beschikt reeds over enige ervaring
• Je hebt een goede kennis van de courante softwarepakketten (Autocad 2D/3D, Sketchup, Photoshop, …)
• Je bent gestructureerd, verantwoordelijk en werkt graag in een enthousiast team
 

Wij bieden u

Wij bieden je een voltijdse functie waarin alle aspecten van het beroep aan bod komen. Verder krijg je van ons de ruimte om je capaciteiten te ontplooien en je ambities waar te maken. Je komt terecht in een team van toffe collega’s waarmee je samen aan vernieuwende en uitdagende projecten kan werken.

Solliciteer voor
  • (U ontvangt een kopie van dit bericht)