Electrical design engineer innovatieve projecten

Als elektrisch ontwerpingenieur sta je samen met je teamleden in voor het ontwerp en de opvolging van de machines vanaf het ontwerpproces tot de opbouw en dit met de laatste nieuwe technologieën.
Je denkt mee aan de beste oplossing voor de klant en werkt deze uit, zo ook de schema's, de elektrische kasten, de bestellijsten, de planning en de budgetten, de nodige documentatie ter voorbereiding van de montage. 
Je werkt in teamverband samen met de projectledier, projectingenieurs en montagemedewerekrs, alsook met klanten en toeleveranciers. 

 

Profiel

Je voelt je zeker thuis in ons team met een dynamische persoonlijkheid, gecombineerd met ownership en teamwork.

Met een bachelor of master in elektrotechniek, automatisering, energietechnologie of gelijkwaardig door ervaring, heb je bij voorkeur al een eerste ervaring in ontwerp van machinebouw of automatiseringsprojecten. 
Je hebt goede kennis van ECAD systemen.
Je denkt oplossingsgericht en bent steeds op verbetering gericht, dit wil zeggen dat je continu kijkt of jouw functie(processen) nog kunnen geoptimaliseerd worden. 

Wij bieden u

Werken in een familiale bedrijfscultuur waar teamwork centraal staat en waar met de nieuwste technologieën gewerkt wordt.
Afwisseling, opleidingsmogelijkheden, verantwoordelijkheid : een mooie groeicurve.

Solliciteer voor
  • (U ontvangt een kopie van dit bericht)