Projectvoorbereider innovatieve machinebouw-projecten

Het zijn mensen zoals jij die mee de toekomst van ons bedrijf bepalen!

Door het engineering team gemaakte mechanische tekeningen worden door jou geanalyseerd. Uit deze analyse definieer jij hoe de mechanische stukken gemaakt worden : bewerkingen en volgorde, werkmethodes, machinetijden. Jij berekent ook de kostprijs van de stukken op basis van deze analyse en doet een nacalculatie na de productie om je er zo van te vergewissen dat je steeds de beste kostprijs kan opgeven. Je werkt steeds in teamverband en samen met andere afdelingen zoals engineering, productie, aankoop en verkoop.

Je herkent jezelf in bovenstaande omschrijving. Je bent analytisch ingesteld, denkt oplossingsgericht en kan werken tegen een deadline. Je kan je vlot uitdrukken in het Engels, zowel schriftelijk als mondeling. Je kijkt continu naar jezelf, je functie, je afdeling om deze indien mogelijk nog efficiënter te maken en in te vullen. Een goede kennis van mechanisch planlezen is een must. Je hebt bij voorkeur een bachelordiploma (elektro-) mechanica of een gelijkwaardige technische achtergrond.

 

Profiel

Je zal je zeker thuisvoelen in ons projectteam als je een dynamische persoonlijkheid hebt en combineert met een teamplayers ingesteldheid. Je denkt analytisch, oplossingsgericht en bent leergierig en stressbestendig. 
Je bent communicatief sterk (Nederlands en Engels), nauwkeurig, oog voor detail, kan goed overweg met cijfers. Je bent veranderingsgericht en kan omgaan met wisselende prioriteiten. Je denkt continu verbeteringsgericht. Goede kennis van MS Office en van mechanisch planlezen. 
Bij voorkeur een bachelordiploma (elektro-) mechanica of gelijkwaardige technische achtergrond.

Wij bieden u

Deel uitmaken van een gedreven projectteam in een sterk groeiende internationale omgeving, met hoogtechnologische apparatuur en innovatief van ingesteldheid.

Solliciteer voor
  • (U ontvangt een kopie van dit bericht)