Afdelings verantwoordelijke Productie-elektriciteit

Je bent een gedreven people manager en leidt de afdeling elektriciteit/elektronica met een 35-tal medewerkers. Je staat in voor het plannen van de personeelsbezetting, coachen en motiveren van jouw teamleden, identificeren van de opleidingsbehoeften en beoordelen van de prestaties.
Je staat in voor de dagelijkse organisatie van het productieproces. Je zorgt ervoor dat de opdrachten tijdig en vakkundig worden uitgevoerd. Je weet operatoren in te zetten op de juiste plaats volgens de te behalen output, je kan prioriteiten bepalen en zorgt voor een correcte tijdsplanning.
Je bent een sterke verbindingspersoon tussen management en jouw afdeling. Je streeft naar een vlotte samenwerking en communicatie zowel binnen jouw afdeling als met andere afdelingen.
Dankzij jouw technische en procesmatige ingesteldheid heb je een goed inzicht en overzicht van de processen, installaties en machines.
Samen met jouw team ben je steeds op zoek naar hoe het beter kan: zowel de organisatie van het werk als de kwaliteit van het eindresultaat. Je inspireert jouw team om steeds op een hoger niveau te presteren en streeft voortdurend de "continuous improvement" filosofie na op de werkvloer.
Je staat in voor constante optimalisatie van de machines en processen om zo de productiviteit, kwaliteit, bedrijfszekerheid, veiligheid en rendement te verhogen.
Je voorziet ook technische permanentie en communiceert taken naar het onderhoudsteam ter ondersteuning van de productieafdeling.
Verder ben je ook verantwoordelijk voor het bijwerken en onderhouden van de vakkennis en technische vaardigheden.
Je rapporteert aan de Productie Manager.

Profiel

Je bent een bachelor of master in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring.
Je hebt bij voorkeur een aantal jaar relevante werkervaring in een productieomgeving.
Je bent technisch all-round met een goede kennis van elektriciteit.
Je bent hands-on, pragmatisch, resultaatgericht, autonoom, teamplayer, organisator, initiatiefnemer en flexibel.
Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, andere talen zijn een pluspunt.

Wij bieden u

Een uitdagende functie in een internationale omgeving.
Ruimte voor ontwikkeling en opleidingen.
Autonomie en inspraak.

Solliciteer voor
  • (U ontvangt een kopie van dit bericht)