Projectleider Bouw

Als projectleider bouw sta jij in voor het in goede banen leiden van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Van aanbesteding over werfopvolging tot oplevering, jij ziet erop toe dat alle afspraken (timing, budget, kwaliteitseisen) netjes worden nageleefd.

Jij bent het die zorgt voor de uitvoering van het ruwbouw-ontwerp, je stelt de aanbestedingsdossiers op (plannen, lastenboek, technisch verslag, planning, ...) evalueert de ingediende offertes, wijst de aannemer aan en staat in voor de werfopvolging. Je coördineert de werkzaamheden en volgt de kwaliteit, kosten en planning strikt op.

Je werkt nauw samen met heel wat interne partners (inrichting, werfmanagers, projectleiders, technici elektriciteit, planners...) en externe partijen (studiebureaus, aannemers, ...) helder en overtuigend communiceren is dan ook een van jouw sterke punten.

Profiel

Kennis en ervaring - Je hebt een masterdiploma industrieel/burgerlijk ingenieur bouwkunde of architectuur (of een gelijkwaardige ervaring), Je hebt vooral interesse voor de uitvoering van bouwprojecten.

Eigen initiatief - Je bent een initiatiefnemer, je hebt een grote verantwoordelijkheid en zelfstandigheid op de werf, je neemt de touwtjes in graag in eigen handen. Probleemoplossend denken is een van je troeven. Dit alles neemt niet weg dat je ook een teamspeler bent en alle betrokken partijen up-to-date houdt.

Overtuigingskracht - Als projectleider sta je stevig in je schoenen en neem je duidelijke standpunten in. Dankzij jouw vlotte communicatie en enthousiasme weet je de (onder)aannemers te overtuigen van je gelijk.

Overzicht - Alles staat of valt met de organisatie en planning van jouw projecten, je behoudt steeds het overzicht en weet precies wat er op korte en lange termijn moet gebeuren.

Oog voor detail - Je werkt mee aan grote bouwprojecten. Tegelijk heb je oog voor de kleinste details die tijdens een renovatie of nieuwbouw vaak het verschil maken.

Talenkennis - Je bent tweetalig Nederlands/Frans. Dit omdat je zowel projecten in Vlaanderen als Wallonië onder je hoede zal hebben.

Je bezit de nodige flexibiliteit, je bent mobiel in je tijdsbestedingen en verplaatsingen.

Wij bieden u

Naast een aantrekkelijk loonpakket bieden wij jou een boeiende job aan boordevol afwisseling, zowel inhoudelijk als sociaal in een van de grootste beursgenoteerde bedrijven in België.

Solliciteer voor
  • (U ontvangt een kopie van dit bericht)