Een veelzijdig ingenieurs- en architectenbureaudat verbindt en ontmoet

Onze droom

We willen schoonheid en geluk creëren

Bouwen aan een wereld in balans, mensen in ontwikkeling en organisaties in beweging. De toekomst vormgeven door te kijken vanuit verschillende perspectieven – die van bezoekers, bewoners, ondernemers, beleidsmakers, belangenverdedigers, bouwers en ontwerpers. En dat doen we intussen al meer dan 40 jaar met passie en precisie.

Onze waarden

Creativiteit ontstaat in dialoog

Ondernemend, inventief, veerkrachtig en openhartig, daar staan we voor. Elk verhaal begint bij een gesprek van mens tot mens. Of je nu aannemer bent, buurtbewoner, architect of ondernemer, we brengen alle partijen aan tafel en maken verschillen in perspectief bespreekbaar, stellen onszelf in vraag en bedenken oplossingen voor ze een probleem kunnen worden. Want dialoog creëert betrokkenheid en leidt tot inventiviteit.

Door bruggen te bouwen tussen verschillende expertises en stakeholders, komen we samen tot het beste resultaat: een ontwerp dat generaties lang meegaat. En zo maken we van onze droom een realiteit.

“Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem”
Voornaam Naam
Functie

Onze diensten

Van ontwerp en studie tot prijsvraag, coördinatie van de werken en beheer, on-site als consultants of in team als partners

Ons bureau bestaat uit een mix van ingenieurs, architecten en zoveel meer – stuk voor stuk talenten met verschillende expertises, interesses en stijlen. Samen combineren we onze brede bouwtechnische kennis met een flinke dosis inventiviteit en passie voor mensgericht creëren.

Bedrijven, organisaties en overheden kunnen bij onze interdisciplinaire teams terecht voor het ontwerp, de coördinatie en het beheer van gelijk welk bouwproject. Je kan ons inschakelen als on-site consultants, of als partner doorheen je project. Wie of wat jij ook nodig hebt, we hebben alles in huis (of in ons netwerk) om jou te ontzorgen en te versterken.

bridging passion & precision

Het Evolta-handelsmerk? De combinatie van passie en precisie. Passie voor ontwerp en oog voor detail. Aandacht voor schoonheid, geluk en verbinding en aanleg voor cijfers, afmetingen, de gulden snede en de gulden spiraal. Of ook: onze compromisloze kijk op ruimtes en gebouwen. Dat die vooral mensen moeten dienen, en niet andersom.

Teams

De straffe koppen achter Evolta

Geen studententoren te hoog, geen rioolstelsel te diep. Dit legertje van getalenteerde individuen bijt zich vast in de meest complexe projecten om er samen een ingenieus, tijdloos en mensgericht meesterwerk van te maken.