Een veelzijdig ingenieurs- en architectenbureau dat verbindt en ontmoet

Onze droom

We willen schoonheid en geluk creëren

Bouwen aan een wereld in balans, mensen in ontwikkeling en organisaties in beweging. De toekomst vormgeven door te kijken vanuit verschillende perspectieven – die van bezoekers, bewoners, ondernemers, beleidsmakers, belangenverdedigers, bouwers en ontwerpers. En dat doen we intussen al meer dan 40 jaar met passie en precisie.

Onze waarden

Creativiteit ontstaat in dialoog

Ondernemend, inventief, veerkrachtig en openhartig, daar staan we voor. Elk verhaal begint bij een gesprek van mens tot mens. Of je nu aannemer bent, buurtbewoner, architect of ondernemer, we brengen alle partijen aan tafel en maken verschillen in perspectief bespreekbaar, stellen onszelf in vraag en bedenken oplossingen voor ze een probleem kunnen worden. Want dialoog creëert betrokkenheid en leidt tot inventiviteit.

Door bruggen te bouwen tussen verschillende expertises en stakeholders, komen we samen tot het beste resultaat: een ontwerp dat generaties lang meegaat. En zo maken we van onze droom een realiteit. 

“Voor mij is er maar één manier om te leven en je organisatie te leiden: volledig. Met je hoofd, je hart en je buik. Dat vraagt moed. Om te dromen. Om je te tonen. Om te luisteren. Om hulp te vragen. Om je te vergissen. Om in de spiegel te kijken. Om jezelf te ontmoeten in de ander. Om hier en nu bewust aanwezig te zijn. De essentie voor mij blijft connectie, met jezelf en met de wereld, om als unieke mens te stralen. Mensen raken, ook als het pijn doet, hun vleugels tonen, hun zien dansen, dat beweegt me en ontroert me elke keer. “
Nele De Smet
CEO Evolta

Onze diensten

Van ontwerp en studie tot prijsvraag, coördinatie van de werken en beheer, on-site als consultants of in team als partners

Ons bureau bestaat uit een mix van ingenieurs, architecten en zoveel meer – stuk voor stuk talenten met verschillende expertises, interesses en stijlen. Samen combineren we onze brede bouwtechnische kennis met een flinke dosis inventiviteit en passie voor mensgericht creëren.

Bedrijven, organisaties en overheden kunnen bij onze interdisciplinaire teams terecht voor het ontwerp, de coördinatie en het beheer van gelijk welk bouwproject. Je kan ons inschakelen als on-site consultants, of als partner doorheen je project. Wie of wat jij ook nodig hebt, we hebben alles in huis (of in ons netwerk) om jou te ontzorgen en te versterken.

bridging passion & precision

Het Evolta-handelsmerk? De combinatie van passie en precisie. Passie voor ontwerp en oog voor detail. Aandacht voor schoonheid, geluk en verbinding en aanleg voor cijfers, afmetingen, de gulden snede en de gulden spiraal. Of ook: onze compromisloze kijk op ruimtes en gebouwen. Dat die vooral mensen moeten dienen, en niet andersom.

De straffe koppen achter Evolta

Geen studententoren te hoog, geen rioolstelsel te diep. Dit leger van getalenteerde individuen bijt zich vast in de meest complexe projecten om er samen een ingenieus, tijdloos en mensgericht meesterwerk van te maken.