Evolta

Evolta

Evolta is een multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau van Belgische origine. Wij zijn de grootste onafhankelijke speler met ons productaanbod en we behouden de ambitie om te groeien.

 

Onze historiek gaat terug naar eind jaren ‘70, zodat we ons inmiddels op een zeer rijke en ruime ervaring kunnen beroepen. In deze periode kenden wij een evolutie van nichespeler in een aantal disciplines, tot een multidisciplinaire groep van ingenieurs en architecten.

 

Oorspronkelijk    gegroeid   vanuit   de   quality- &  quantity control  voor  on- en off-shore  projecten,  hebben  wij een uitstekende  feeling  met veeleisende  omgevingen  en  het beheersen  van  budgetten en deadlines voor klanten.

 

Vanuit een aantal operationele vestigingen verspreid over Vlaanderen en Brussel, zorgen wij ervoor dat we dicht bij onze klanten staan en hen een op maat gesneden dienstverlening kunnen aanbieden.

 

Onze medewerkers zijn allen hoogopgeleid. Wij stimuleren hun ondernemingszin en kritisch denken. Iedereen draagt immers bij tot een kwalitatief, creatief en innovatief eindproduct voor de klant. Wij zorgen dus voor duidelijke en korte beslissingslijnen en waken over de juiste attitude op alle niveaus. 

 

Onze  opdrachtgevers (publiek en privaat)  kunnen  niet  alleen rekenen  op onze know-how  en  ervaring,  maar bovenal  op onze klantgerichtheid  en bijzondere aandacht voor budget en timing. 

 

Als middelgroot multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau,  menen wij  de juiste verhouding tussen een gespecialiseerde kennis en een persoonlijke dienstverlening te kunnen aanbieden.

  • Vanaf 5 juli nemen we onze intrek in ons nieuw kantoor!

    Volgende week maandag 5 juli is het zover, dan nemen we officieel onze intrek in ons nieuw kantoor in Dok Noord te Gent. Je kan nu al eens binnen kijken en kennismaken met onze CEO Nele De Smet. Zij vertelt over onze droom en visie op de wereld.lees meer

  • Creativiteit ontstaat in het gesprek

    "Creativiteit ontstaat in het gesprek", en dat niet alleen binnen de veilige omgeving van het team, maar ook met klant/opdrachtgever. Nele De Smet & Johan Verstraete geven een duidelijk beeld van onze visie op de toekomst, onze sector, ......

    lees meer

  • Meet Nathalie!

    We hebben heel wat talent in onze organisatie rondlopen. Om uit te blinken hebben we natuurlijk projecten nodig voor al dat talent. Laat nu net dat de sterke kant zijn van Nathalie. Leer haar wat beter kennen, en wie weet spreken jullie elkaar...

    lees meer

  • Historische verhuis in het verschiet!

    The wait is over! Na 40 jaar laten we Moerbeke achter ons en nemen we vanaf deze zomer onze intrek in een nieuw kantoor. Dok Noord wordt de place to be! We nemen jullie alvast even mee op rondleiding in ons nieuwe...

    lees meer