Evolta is een ingenieurs- en architectenbureau met een glasheldere droom

We willen een brug slaan tussen ontwerpers, bouwers, bouwheren en bewoners. Vormgeven aan een mooie wereld in balans, gelukkige mensen in ontwikkeling en duurzame organisaties in beweging. Verschillen samenbrengen – want verschillen brengen spanning en schoonheid. Ruimte geven aan dialoog en creativiteit. Passie en precisie met elkaar verbinden in alles wat we doen.

Passie

Inventieve, mensgerichte oplossingen

Future proof ontwerpen is voor ons mensen op de eerste plek zetten. We creëren met mensen, voor mensen. Brengen alle partijen aan tafel en zorgen ervoor dat onze projecten bij de ziel van hun locatie passen, zodat ze nog generaties lang gedragen worden door hun omgeving.

Precisie

Verschillende disciplines onder één dak

Verschillen houden de dingen interessant, en dat geldt zeker ook voor ons. Evolta is een bureau met specialisten in meer disciplines dan twee. Door onze kennis te delen, dagen we elkaar intellectueel uit, houden we elkaar scherp en bij de pinken, en zorgen we ervoor dat jij op je beide oren kan slapen. Want samen zetten wij voor jou de puntjes op de i.

Projecten

Nieuws

Lees wat er speelt in ons team en ontdek waar we onze passie nu precies allemaal in kwijt kunnen. Ontvang jij ons nieuws graag in primeur? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.