Onze domeinen

Ons multidisciplinaire team werkt rond verschillende domeinen die belangrijk zijn voor de maatschappij van morgen. Maar dat doen we uiteraard niet alleen. We kijken bewust voorbij de grenzen van onze eigen organisatie naar bouwheren, aannemers en andere partners om samen te bouwen aan een gelukkige, gezonde en veerkrachtige toekomst.

Of je nu een nieuw gebouw wil, aan herbestemming denkt, een productiesite uitbaat of je bestaande infrastructuur wil aanpakken – onze teams gaan over ontwerp, studie, coördinatie van de uitvoering en beheer van het volledige proces en project. En ook met heel specifieke consulting-opdrachten kan je bij ons terecht.

Een specifieke vraag?

Als rasechte bruggenbouwers zijn onze vakspecialisten in meer dan één discipline thuis. Naast onze bouwkundige profielen hebben we experten in machinebouw, piping, meet- en regeltechniek, aankoop, logistieke transformatie, projectmanagement, werftoezicht … wat dan ook.

Veerkrachtig wonen

We bouwen aan fijne plekken om te wonen en te vertoeven. Aan gebouwen en buurten met veel groen, ruimte voor werk en spel en een veilige mobiliteit.

Sterke kernen

Een leefbare stad is er een met centrale ruimte(s) voor ontmoeting en beleving. Dus zetten we sterk in op multifunctionele pleinen boordevol leven.

Klimaat & water

Onze blauwgroenspecialisten creëren een nieuwe werkelijkheid die rekening houdt met de context van de klimaatproblematiek, fauna, flora en bewoners.

Sport & spel

Samen creëren we groene en dynamische ruimtes waar mensen vrij zijn om zich uit te leven en te ontwikkelen, zowel op grote als op kleine schaal.

Duurzame mobiliteit

We zoeken een evenwicht tussen de belangen van handelaars, inwoners, passanten en milieu. Voor bereikbare en aangename steden, gemeenten en buurten.

Inspirerende leeromgevingen

We kijken vanuit het perspectief van de kinderen/jongeren en creëren modulaire, polyvalente klassen met ruimte voor creativiteit, spel en natuurbeleving.

Ruimte voor zorg

Met onze ruime ervaring in ontwerpen en kennis van reglementeringen en subsidieprogramma’s creëren we levensloopbestendige gebouwen waar zorg voorop staat.

Verbindende werkplekken

We verweven wonen en werken en creëren modulaire, multifunctionele gebouwen waar we verschillende functies samenbrengen voor een nieuwe dynamiek.

Retail, industrie & energie in transitie

We ontwerpen innovatieve gebouwen en bieden gespecialiseerde consulting zodat onze opdrachtgevers vóór blijven op de verwachtingen van morgen.

Ook meebouwen aan de maatschappij van morgen?

Neem een kijkje tussen onze vacatures of solliciteer spontaan.

Een ontwerp of (steden)bouwkundig advies nodig?