Team

Team Evolta is een team van teams. Een multidisciplinaire mix van ingenieurs en architecten, van ontwerpers, tekenaars, modelleurs, projectleiders, analisten, technici … Van individuen met verschillende expertises en achtergronden die elkaar creatief uitdagen, ondersteunen en aanvullen. Die samen alles in huis hebben om de maatschappij van morgen vorm te geven door schoonheid en geluk op de eerste plek te zetten doorheen elk traject.

Dat is Evolta. Een som van de meest uiteenlopende talenten met hetzelfde doel: mensen en plekken verbinden.

Team

Publieke ruimte

Zeg jij parken, pleinen, dorpskernvernieuwing, omgevingsaanleg of landschapsontwikkeling, dan denken wij: team Publieke ruimte. Een sterk op elkaar ingespeelde bende van kennismanagers, projectleiders en vakspecialisten – begeleid en ondersteund door teamleider Hans. Mensgericht ontwerpen betekent voor hen ruimte creëren voor beleving, verblijven, groen, spel en ontspanning.

Team

Duurzame mobiliteit

Bij mobiliteitsopdrachten krijgt team Duurzame mobiliteit vrij spel. Ontwerpers, projectleiders en vakspecialisten die hard gaan voor een modal shift van gemotoriseerd personenvervoer naar duurzame mobiliteitsoplossingen. Naar oplossingen die uitnodigen om te reizen, te ontmoeten, vrij te bewegen door steden en gemeentes. Teamleider Bert en co streven keer op keer naar maximale vrijheid en bereikbaarheid, voor iedereen. Niet enkel met (grootschalige) weginfrastructuur, maar ook met fietssnelwegen, -bruggen en -tunnels, stationsomgevingen, wandelpaden en rustpunten.

Team

Mens & milieu

Wil jij waterschaarste en wateroverlast aanpakken en bijdragen aan propere waterlopen in Vlaanderen, dan kan je bij het team van Dieter terecht. Dit gedreven team van afkoppelingsarchitecten, kennismanagers en vakspecialisten verdiept zich in alles wat te maken heeft met ontharding, modellering, rioleringsontwerp, groenblauwe netwerken en duurzame weginrichting. In de relatie tussen mens en milieu, of hoe we die met enkele welgemikte ingrepen gigantisch kunnen verbeteren.

Team

Mens in ontwikkeling

Team Mens in ontwikkeling zet nog nét iets meer dan de andere teams de gebruiker van de ruimte centraal. Samen met teamleider Jessie halen deze getalenteerde architecten, vakspecialisten, projectleiders en BIM-modelleurs alles uit de kast om plekken te creëren waar mensen naar hartenlust kunnen sporten, studeren, groeien en herstellen. Daarbij focussen ze niet alleen op de opdracht en locatie op zich, maar gaan ze ook op zoek naar de ‘genius loci’, de ziel van de omgeving. Met als resultaat: kwalitatieve, uitnodigende en inspirerende scholen, woonzorgcentra, sportcentra ...

Team

Organisatie in beweging

De workflow van organisaties verbeteren met architecturale ingrepen, dat is de specialiteit van team Organisatie in beweging. Leader ‘Iske’ en haar gedreven team van architecten, projectleiders, vakspecialisten werken nauw samen om de werkactiviteiten van een organisatie van dichtbij te bestuderen en te verbeteren. Omdat een efficiënte werkomgeving mensen gelukkiger maakt. Denk maar aan gezonde werkplekken, slimme distributiecentra, stille productiegebouwen, lichtrijke winkels en multifunctionele sites.

Team

Consultancy services

Onze team Consultancy services bestaat uit collega´s met een heel specifieke expertise. Naast het projectmanagement, het ontwerp en het uitvoeren van werfcoördinatie in de disciplines bouwkunde, infrastructuur, mechanica, piping, elektriciteit, meet- en regeltechniek en automatisatie, kunnen zij u ondersteunen om de logistieke processen te optimaliseren, magazijnbeheer, cost-controlling, … Wanneer jij (technische) ondersteuning nodig hebt, zorgen wij voor de juiste specialist op locatie met één gemeenschappelijke noemer: de ambitie om het verschil te maken. Naast hun opgebouwde expertise nemen zij inzichten mee uit andere projecten. Zo kunnen we je begeleiden en ontzorgen bij gelijk welk project.

Team

Jouret

Team Jouret is een team op zich. Een warm team van infrastructuurspecialisten dat eind 2021 koos voor integratie in de Evolta-groep. Ze combineren een jarenlange ervaring in infrastructuurwerken, landmeetkunde, rioleringsstudies en projectontwikkeling met een sterke affiniteit met complexe, multidisciplinaire projecten in de publieke ruimte. Deze bende uit hartje Sint-Niklaas zoekt telkens een evenwicht tussen inventiviteit, deskundigheid en duurzaamheid voor een zo groot mogelijke maatschappelijke impact.

Team

Management & support

Team Management & support biedt – hoe raad je het – ondersteuning aan alle andere teams op administratief, financieel, commercieel en talentvlak. Dit gepassioneerde en diverse team van tien zet dagelijks alles op alles om zowel hun collega’s als onze klanten met raad en daad bij te staan.

Team

Directie

Onze interdisciplinaire teams inspireren en sturen is geen one (wo)man job. Samen met bestuurders Gertrude en Philippe leidt Nele als gedelegeerd bestuurder en CEO onze organisatie. Directeurs Sam en Johan vervolledigen het plaatje. Zij inspireren ons als geen ander om te dromen, waarde te brengen, onze vleugels uit te slaan. Ze waken over ons DNA en als er iets echt vastzit, brengen zij er weer beweging in. En ook bij moeilijkere dossiers en delicate discussies kunnen we op team Directie rekenen.