Consultancy services

Onze team Consultancy services bestaat uit collega´s met een heel specifieke expertise. Naast het projectmanagement, het ontwerp en het uitvoeren van werfcoördinatie in de disciplines bouwkunde, infrastructuur, mechanica, piping, elektriciteit, meet- en regeltechniek en automatisatie, kunnen zij u ondersteunen om de logistieke processen te optimaliseren, magazijnbeheer, cost-controlling, … Wanneer jij (technische) ondersteuning nodig hebt, zorgen wij voor de juiste specialist op locatie met één gemeenschappelijke noemer: de ambitie om het verschil te maken. Naast hun opgebouwde expertise nemen zij inzichten mee uit andere projecten. Zo kunnen we je begeleiden en ontzorgen bij gelijk welk project.

Senior Projectmanager - Elektromechanica
Philip Cornelissen

Voldoening halen uit wat ik doe

En mooie, eenvoudige oplossingen vinden voor een technisch probleem, samen met collega’s – de max. Ik neem geen onnodige risico’s, maar durf wel de weg naar een nieuwe wereld inslaan als die de moeite loont. Hoe dan ook: met een duidelijk doel voor ogen, volg je vanzelf het juiste pad.

Project bekijken
Portfoliomanager
Tom Stichelbout
Ontwerper mechanica
Yuriy Skrypnik
Project Engineer - Projectleiding & -management
Eric De Bruyn

Zijsprong voor meerwaarde

Wanneer ik weet dat het een meerwaarde zal zijn voor de opdracht, wijk ik af van mijn baan – al moet het wel verantwoord blijven. De grote meerwaarde in m’n eigen leven: mijn passie voor zeilen.

Inventory controller - Elektromechanica
Barbora Mazurova

Leer van de ervaring

Ook al is het resultaat niet perfect – actie nemen is altijd een goed idee. Daarom ga ik zo graag trekken in de bergen: de unieke veranderingen van elk seizoen, het adembenemende uitzicht, de charme van de natuur, heerlijk rustig en vredig.

Project bekijken
Mapping Operator - Stedenbouw & RO
Gunther Van den Bergh

GIS, GIS en GIS

Of ook: geografisch informatiesysteem. Daar leef ik voor. En in dat leven probeer ik zoveel mogelijk te leren uit mijn fouten, zodat ik ze geen tweede keer maak.

Procurement officer - Commercieel
Marta Czajkowska

Lekker gaan eten, heerlijk

Waar mijn hart sneller van gaat slaan? Eens lekker gaan eten – daar word ik echt instant gelukkig van.

Designer wegenis
André Donie
Sitecoördinator - Toezicht
Michael De Jonghe

Een plan volledig uitgevoerd zoals voorzien

Dat is voor mij hét mooiste aan m’n job bij Evolta. Ik heb trouwens – net als het bedrijf – ambitie om te groeien. Door alles direct en helder te bespreken met collega’s houden we ook korte communicatielijnen, en dat past helemaal bij hoe ik het zie en wil.

Elektrisch tekenaar - Elektriciteit
Erwin Vanbever

In de kleinste details duiken

Dat zorgt ervoor dat ik extra precies kan werken, naast alles synchroniseren met mijn collega’s. Zo krijg ik pas écht een boost van mijn elektrische ontwerpen.

Project bekijken
Veiligheidstoezichter - Veiligheidscoördinatie
Marc Goossens

Morgen is een nieuwe dag

En liefst eentje waarop ik problemen mag oplossen bij noodsituaties – niet toevallig mijn job. Al besef ik dat er meer is dan werken alleen: tijd maken voor je gezin, je kinderen zien opgroeien en voor jezelf en je gezondheid zorgen.

Manufacturing engineer
Antía Diego Tomé
Supply chain engineer - Logistiek
Francis Volckaert

Elke fout is een les

Zolang je maar openstaat voor vernieuwing. En je out of the box kan denken, want zo vind je vaker een geschikte oplossing. Ik hou er dan ook van om processen te analyseren, verbeteringen voor te stellen en door te voeren. Het liefst met alle data netjes en eenvoudig voorgesteld in een Excel-sheet.

Manager kwaliteitskamer Lantis - Projectleiding & -management
Fred Renkema

Winners have a plan, losers an excuse

Dat is ook wat ik elke dag doe: doorzetten. Vooral voor mijn gezin en mijn favoriete ploeg Ajax. Maar ook om op een rustige en authentieke manier mensen te verbinden en ermee samen te werken.