Gebouwen

Teamleider - Projectleiding- en management
Jessie Vandevelde
jessie.vandevelde@evolta.be

Creatieve & out-of-the-box brainstorms

Dáár krijg ik energie van. En samen met teamleden uit verschillende disciplines voorbij de standaardoplossingen denken. Pingpongen. Groeien. Je geest verruimen. Allemaal mogelijk dankzij de proactieve sfeer bij Evolta met veel ruimte voor verantwoordelijkheid.

Project bekijken
Expert stabiliteit - Stabiliteit
Andy Rosseel
Andy.Rosseel@evolta.be

Altijd op zoek naar oplossingen

Ik ga ver om dé perfecte oplossing te zoeken voor elk nieuw en uitdagend project. Alleen zo kom je tot echt mooie realisaties.

Veiligheidscoördinator
Erwin De Puydt
Erwin.DePuydt@evolta.be
Projectarchitect - Creatief ontwerp, Technisch ontwerp & aanbestedingsdocumenten, Technisch tekenen, Uitvoering
Kenneth Staessens
kenneth.staessens@evolta.be

Samenwerken over alle bouwdomeinen heen

Stabiliteit, technieken, aannemers, noem maar op. En als we samen met de experts tot een project komen dat de verwachtingen overstijgt, ben ik helemaal tevreden. Kan er toch nog iets efficiënter of kwalitatiever? Dan ga ik met plezier nog een stapje verder.

Projectarchitect - Technisch ontwerp
Eleni Tsiamparta
Eleni.Tsiamparta@evolta.be

Trouw blijven

Aan mijn principes – en aan mezelf. Zo blijf ik authentiek. Wanneer je je kwetsbaar opstelt, en dat ook accepteert bij anderen, word je beter omringd en gesteund. Zo kan je je makkelijker in nieuwe avonturen storten. En de mogelijkheden ontdekken die daarin schuilen.

Stagiair-architect - Creatief ontwerp
Glenn Schillemans
glenn.schillemans@evolta.be

Eerst koffie, dan de kick

De kick zit ‘m in de kleine dingen: het gevoel vlak voor een presentatie, de schoonheid van de natuur … Wil je het grootser ? Dan moet je soms eens tegen een muur knallen – daarna ga je des te sneller vooruit.

Stagiair-architect - Creatief ontwerp
Ulrike Roose
ulrike.roose@evolta.be

De kleine dingen in het leven

Daar word ik oprecht gelukkig van. Toch durf ik al eens een sprong in het diepe wagen, want die geeft net geen garantie op geluk. Integendeel: daarmee kan het nog alle kanten uit.

Projectingenieur - Technieken
Dieter Gommers
dieter.gommers@evolta.be

Een duurzaam, harmonieus ontwerp

Wanneer ik complexe problemen tussen verschillende vakgebieden heen kan samenbrengen in een duurzaam en harmonieus ontwerp ben ik op mijn scherpst. Ik probeer hierbij ook altijd open en eerlijk te zijn – zowel naar mezelf als naar collega’s.

Project bekijken