Blauwgroen

Junior teamleider - Mobiliteit
Anton Storms
Anton.Storms@evolta.be

Back to basics en gáán

naar de natuur, mezelf, en met een duidelijk doel. Met gáán bedoel ik: durven falen. Je kunt nu eenmaal niet altijd de beste keuze maken. Maar je kunt wel stoppen met twijfelen en vol overtuiging verder gáán.

Project bekijken
Projectleider - Projectleiding- & management
Nele Van den Berghe
nele.vandenberghe@evolta.be

Succes is persoonlijk

Dat heb ik geleerd van andere culturen tijdens een van mijn vele reizen. En voor mij is dat: ontdekken, ondernemen, synergie vinden in alles wat ik doen, en mijn capaciteiten als ingenieur inzetten voor een duurzaam engagement.

Expert uitvoering - Uitvoering
Geert Meirens
Geert.Meirens@evolta.be

Avonturen in de bergen

Daar word ik oprecht gelukkig van. Strookt ook helemaal met wie ik ben: een durver die niet bang is om beslissingen te nemen.

Projectleider - Technisch ontwerp & aanbestedingsdocumenten
Vincent Broekaert
vincent.broekaert@evolta.be

Positieve impact

Zien welke positieve impact een gerealiseerd ontwerp heeft op mensen en hun omgeving, dat is fantastisch. Alles wat je ontwerpt, onderneemt en meemaakt doet je trouwens persoonlijk groeien, ook al loopt het niet altijd zoals je zou willen.

Projectmedewerker - Milieu, Stedenbouw & RO
Anna Van den Berghe
anna.vandenberghe@evolta.be

Tevreden terugblikken 

Kan een ongeplaveide weg me leiden naar boeiende, nieuwe karakters en ervaringen? Dan ben ik de eerste om hem te bewandelen. Om achteraf tevreden te kunnen terugblikken op een geslaagd project.

Projectingenieur
Delphine De Schrijver
delphine.deschrijver@evolta.be
Projectmedewerker - Technisch tekenen
Lieselore Niemegeers
Lieselore.niemegeers@evolta.be

Oprechtheid, openheid en originaliteit

Ik doe m’n eigen ding, maar blijf altijd oprecht – en daardoor origineel. Ook steeds met een open blik, want dan gaan er net nieuwe open deuren. Door samen te werken en je goed voor te bereiden, kan je meer aan. Gaat er iets niet volgens plan? Ook daar kan je uit leren.

Projectingenieur - Hydraulica
Nishita Baldewsingh
nishita.baldewsingh@evolta.be

Geloven in jezelf

Ik kan het meest aan wanneer ikzelf – en ook anderen – echt in mij geloven. Wanneer ze beseffen hoe betrouwbaar, capabel en verantwoordelijk ik ben. Dan kan ik ook verder groeien in mijn werk, waar ik dan weer extra gelukkig van word.