Verbindende werkplekken

De sterkte van Evolta zit in het samenbrengen van verschillende, complementaire functies op één plek. Functies die elkaar aanvullen en versterken. Wij geloven dat we de workflow te kunnen verbeteren met slimme ruimtelijke ingrepen.

De sterkte van Evolta zit in het samenbrengen van verschillende, complementaire functies op één plek. Functies die elkaar aanvullen en versterken. Wij geloven dat we de workflow te kunnen verbeteren met slimme ruimtelijke ingrepen. Door vorm te geven aan kleine elementen en details om ze zo te laten samensmelten in een mooi geheel. Wij durven de spelregels naar onze eigen hand zetten en laten ons leiden door ons gevoel. Zo creëren wij rond elk gebouw en project een verhaal om de ruimte maximaal te benutten.

Ons interdisciplinair team kan creatief aan de slag om voor werkplekken, distributiecentra en kantoorgebouwen multifunctionele, modulaire structuren te ontwerpen die mensen verbinden en ondersteunen. Het zijn ontmoetingsplekken waarbij iedere individu op zijn eigen manier deelneemt aan het grotere verhaal.

Door het creëren van verschillende sferen, krijgt iedereen ruimte om zich maximaal te ontplooien op een plek waar kennis gedeeld wordt en waar iedereen met een eigen invalshoek naar de wereld kijkt. Het is net uit die kleine ruimtelijke ingrepen (ref. naar begin) dat inspirerende plekken ontstaan.

Voor duurzame en moderne kantoorgebouwen gaat transformatie en inbreiding voor op uitbreiding. Zo sturen we weg van de solitaire werkplekken en kantoorwijken richting werkomgevingen die integreren in de woonwereld. Tegelijkertijd creëren we een nieuwe dynamiek tussen twee domeinen — verbindende werkplekken en veerkrachtig wonen. Deze kruisbestuiving vraagt dan weer om de aandacht te richten op duurzame mobiliteit en te kijken hoe we het pendelen tussen wonen en werken kunnen optimaliseren. We mikken vooral op kortere afstanden, wat ook weer een ecologische impact heeft.