Gentbrugse Meersen, Gentbrugge
Sport & spel
Aanleg van een waterbestendig sportpark in een meandergebied. Ontdek hoe we de Gentenaar 9,4 ha extra sportplezier bezorgden tussen de vissen en de koeien.
2020
Volvo Cars, Gent
Retail, industrie & energie in transitie
Voor de productie van de eerste volledig elektrische Volvo ondersteunde onze ingenieur ter plaatse de nieuwe goederenstromen naar de assemblagelijn.
2020
Grote Markt, Hasselt
Sterke kernen
Vertaalslag van stedenbouwkundig masterplan naar (plan van) actie. Met en voor stad Hasselt gaven we het marktplein haar oorspronkelijke allure terug, en hoe.
2019
Woonzorgcentrum A. Lacourt, Oostende
Ruimte voor zorg
Uitbreiding woonzorgcentrum met 60 woonunits. Een gefaseerde verbouwing met aandacht voor de noden van de huidige en nieuwe bewoners.
2019
Hertstraat, Gent
Veerkrachtig wonen
Een voorbeeld van klimaatadaptieve stedenbouw. Samen met Stad Gent bereiden we 6 straten voor op de uitdagingen van morgen, met vergroening en ontharding.
2023
ArcelorMittal, Gent
Retail, industrie & energie in transitie
Dankzij belangrijke aanpassingen in zijn warmwalserij kan ArcelorMittal vandaag ultradun staal produceren, en de autosector tonnen CO2 besparen.
2016

Meewerken aan de productiesites, gebouwen en infrastructuur van morgen?

Aan duurzame gebouwen, harmonische parken, uitnodigende pleinen, veilige fietsbruggen en aangename leefplekken? Aan moderne productiesites, aantrekkelijke retail en toekomstbestendige logistieke ketens? Neem een kijkje tussen onze vacatures of solliciteer spontaan.
Sint-Bavoplein, Boechout
Sterke kernen
Vergroening en vernieuwing van een versnipperde dorpskern. Of hoe een duurzaam ontwerp zowel dorpspleinen als -bewoners kan samenbrengen.
2019
WATT Revive, Gent
Veerkrachtig wonen
Herontwikkeling van een verlaten bedrijventerrein. Of hoe we industrieel erfgoed nieuw leven inbliezen door het te herbestemmen tot een bruisende woon- en werkwijk
2019
Westerringspoor F400, Gent
Duurzame mobiliteit
Uitbreiding fietssnelweg met discreet fietspad en veilige fietsonderdoorgang. Deze twee nieuwe fietsverbindingen maken Gent extra fietsvriendelijk en -veilig.
2019/2022
Burggravenlaan, Gent
Duurzame mobiliteit
Renovatie belangrijke verkeersbrug. Met en voor Stad Gent maakten we het “slechtste fietspad van Gent” vlotter, veiliger en pakken fietsvriendelijker.
2022
Fietsostrade F1, Zemst
Duurzame mobiliteit
Met de aanleg van een fietsostrade en nieuwe fietsoversteekplaats investeert Zemst in een vlotte en veilige fietsverbinding met Mechelen.
2019
Pastoriestraat, Baal
Sterke kernen
Vernieuwing dorpscentrum met riolering, nieuwe voet- en fietspaden en een nieuw wegdek. Een project voor een veiliger en bruisender Baal.
2019
Woonzorgcentrum Zilverbos, Zelzate
Ruimte voor zorg
Geïntegreerd woonzorgcentrum met focus op comfort en thuisgevoel. Samen met OCMW Zelzate zetten we in op menselijkheid, huiselijkheid en sociale integratie.
2016
Hemelwaterplan Pidpa, Antwerpen
Klimaat & water
Opmaak van een basis- en detailhemelwaterplan. Samen met Pidpa geven we ruimte aan hemelwater in en rond Antwerpen.
2018
FRWRD, Bredene
Verbindende werkplekken
Kantoorontwerp volgens de principes van circulair bouwen voor een vooruitstrevend accountancykantoor.
2021
Stedelijke basisschool Spoele, Lokeren
Inspirerende leeromgevingen
Nieuwe basisschool met polyvalente ruimtes voor onderwijs, sport, spel en cultuur. Een gefaseerde verbouwing voor minimale overlast en maximale kostenefficiëntie.
2015

Zelf een bouw- of infrastructuurproject in gedachten?