Hertstraat, Gent
Veerkrachtig wonen
Een voorbeeld van klimaatadaptieve stedenbouw. Samen met Stad Gent bereiden we 6 straten voor op de uitdagingen van morgen, met vergroening en ontharding.
2023
ArcelorMittal, Gent
Retail, industrie & energie in transitie
Dankzij belangrijke aanpassingen in zijn warmwalserij kan ArcelorMittal vandaag ultradun staal produceren, en de autosector tonnen CO2 besparen.
2016
Sint-Bavoplein, Boechout
Sterke kernen
Vergroening en vernieuwing van een versnipperde dorpskern. Of hoe een duurzaam ontwerp zowel dorpspleinen als -bewoners kan samenbrengen.
2019
Woonzorgcentrum Zilverbos, Zelzate
Ruimte voor zorg
Geïntegreerd woonzorgcentrum met focus op comfort en thuisgevoel. Samen met OCMW Zelzate zetten we in op menselijkheid, huiselijkheid en sociale integratie.
2016
Burggravenlaan, Gent
Duurzame mobiliteit
Renovatie belangrijke verkeersbrug. Met en voor Stad Gent maakten we het “slechtste fietspad van Gent” vlotter, veiliger en pakken fietsvriendelijker.
2022
Fietsostrade F1, Zemst
Duurzame mobiliteit
Met de aanleg van een fietsostrade en nieuwe fietsoversteekplaats investeert Zemst in een vlotte en veilige fietsverbinding met Mechelen.
2019

Meewerken aan de productiesites, gebouwen en infrastructuur van morgen?

Aan duurzame gebouwen, harmonische parken, uitnodigende pleinen, veilige fietsbruggen en aangename leefplekken? Aan moderne productiesites, aantrekkelijke retail en toekomstbestendige logistieke ketens? Neem een kijkje tussen onze vacatures of solliciteer spontaan.
Pastoriestraat, Baal
Sterke kernen
Vernieuwing dorpscentrum met riolering, nieuwe voet- en fietspaden en een nieuw wegdek. Een project voor een veiliger en bruisender Baal.
2019
Hemelwaterplan Pidpa, Antwerpen
Klimaat & water
Opmaak van een basis- en detailhemelwaterplan. Samen met Pidpa geven we ruimte aan hemelwater in en rond Antwerpen.
2018
Supply chain Colruyt, België
Retail, industrie & energie in transitie
Geüpdatete grondplannen voor efficiënter transport en minder verspilling
2021

Zelf een bouw- of infrastructuurproject in gedachten?