Sustainable Mobility

Teamleider - Landmeetkunde
Bert Milants
Bert.Milants@evolta.be

Structuur en een luisterend oor

Altijd rustig blijven, structuur bieden – en een luisterend oor, dat typeert mij binnen ons team. Samen naar oplossingen zoeken en die ook opvolgen – vroeger heel perfectionistisch, nu iets minder dankzij mijn kinderen. En erna gaan joggen om alles los te laten.

Project bekijken
Projectleider - Projectleiding- en management
Leonie Meekers
leonie.meekers@evolta.be

Aandacht voor het menselijke aspect

Meteen ook een van Evolta’s sterke punten. Zowel in onze creatieve en duurzame projecten, als op teamniveau. Brainstormen, samenwerken, fouten mogen maken, reflecteren en onszelf uitdagen om van elk project iets te maken waar iederéén trots op is. Voldoening en energieboost, check.

Projectleider - Mobiliteit
Phedra Beurms
Phedra.Beurms@evolta.be

Voor elk probleem bestaat een oplossing

Die oplossing tot leven zien komen – vooral bij een atypisch probleem met veel randvoorwaarden – daar word ik razend enthousiast van. Al helemaal als ze op lange termijn dient. Net zoals ik ook op lange termijn mezelf kan zijn en me kan ontplooien in Evolta’s menselijke omgeving.

Projectleider - Projectleiding- & management, Technisch ontwerp & aanbestedingsdocumenten, Uitvoering
Céline Claes
celine.claes@evolta.be

De kleine dingen

Waar ik echt gelukkig van word: uitkijken naar een zonnige vakantie, een nieuw plantje in huis hebben, knus onder een fleecedekentje in de zetel liggen en sushi eten op zondagavond. Wanneer ik echt op mijn gemak ben bij iemand? Als ik kan geeuwen of de slappe lach kan hebben.

Projectmedewerker
Anna Loveniers
anna.loveniers@evolta.be
Projectingenieur - Mobiliteit
Ines Loete
ines.loete@evolta.be

Dingen doen die ik graag doe

Zoals veilige infrastructuur ontwerpen: een kruispunt of oversteekplaats voor zwakke of minder mobiele weggebruikers – volledig mijn ding. Dingen doen die ik graag doe, daar krijg ik pas energie van. Ik probeer wel steeds open te staan voor feedback – en mezelf verder bij te sturen.

Project bekijken
Projectmedewerker - Stedenbouw & RO
Lore Verbraeken
lore.verbraeken@evolta.be

Zonnig weer, city- en skitrips 

… en mayonaise! Daartegen zeg ik nóóit nee.

Projectmedewerker
Marie-Justine Beel
marie-justine.beel@evolta.be
Projectmedewerker - Technisch ontwerp
Jan De Baets
jan.debaets@evolta.be

Als teamplayer bereik je meer

Dat was in mijn voetbalcarrière zo, maar ook hier bij Evolta. Ik verdiep me graag in mijn eigen (nieuwe) interesses – maar blijf loyaal en behulpzaam, en spring bij waar nodig. Zo komen we tot ontwerpen waarbij mens en milieu naadloos in elkaar vloeien – helemaal m’n ding.

Projectmedewerker
Olivier Verfaillie
olivier.verfaillie@evolta.be