Evolta

Evolta

Evolta is een multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau van Belgische origine. Wij zijn de grootste onafhankelijke speler met ons productaanbod en we behouden de ambitie om te groeien.

 

Onze historiek gaat terug naar eind jaren ‘70, zodat we ons inmiddels op een zeer rijke en ruime ervaring kunnen beroepen. In deze periode kenden wij een evolutie van nichespeler in een aantal disciplines, tot een multidisciplinaire groep van ingenieurs en architecten.

 

Oorspronkelijk    gegroeid   vanuit   de   quality- &  quantity control  voor  on- en off-shore  projecten,  hebben  wij een uitstekende  feeling  met veeleisende  omgevingen  en  het beheersen  van  budgetten en deadlines voor klanten.

 

Vanuit een aantal operationele vestigingen verspreid over Vlaanderen en Brussel, zorgen wij ervoor dat we dicht bij onze klanten staan en hen een op maat gesneden dienstverlening kunnen aanbieden.

 

Onze medewerkers zijn allen hoogopgeleid. Wij stimuleren hun ondernemingszin en kritisch denken. Iedereen draagt immers bij tot een kwalitatief, creatief en innovatief eindproduct voor de klant. Wij zorgen dus voor duidelijke en korte beslissingslijnen en waken over de juiste attitude op alle niveaus. 

 

Onze  opdrachtgevers (publiek en privaat)  kunnen  niet  alleen rekenen  op onze know-how  en  ervaring,  maar bovenal  op onze klantgerichtheid  en bijzondere aandacht voor budget en timing. 

 

Als middelgroot multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau,  menen wij  de juiste verhouding tussen een gespecialiseerde kennis en een persoonlijke dienstverlening te kunnen aanbieden.

 • 40 jaar Evolta!

  Niet het feest waar we begin 2020 aan dachten. Niettemin een feest om te koesteren. Dankbaar voor alles en vandaag bijzonder voor onze starters en vaste waarden met 40, 38, 36, 28 & 20 jaar trouw op post!                           ...

  lees meer

 • Dubbel feest

  Dubbel feest. Ondanks alle (on)verwachte uitdagingen is het ons gelukt de Grote Markt van Stad Hasselt in recordtempo te vernieuwen inclusief de terrassen. Gelukkig mogen we er opnieuw van genieten!  

  lees meer

 • Stad Blankenberge: duurzaam ontwerp Grote Markt en centrumstraten

  Stad Blankenberge koos voor de ambitieuze visie van Evolta om haar Grote Markt en centrumstraten duurzaam te ontwerpen. We zochten én vonden synergie tussen functionaliteit, esthetiek en vergroening.                             ...

  lees meer

 • Omgevingsaanleg bij inbreidingsproject te Baarle-Hertog

  Een plaatsbezoek voor deze nieuwe opdracht noodzaakt dat we de Nederlandse grens oversteken maar toch in België blijven. In opdracht van Woonmaatschappij DE ARK gaan we aan de slag in Baarle-Hertog en ontwerpen we er tussen de Nederlandse ex-...

  lees meer