Evolta

Evolta

Evolta is een multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau van Belgische origine. Wij zijn de grootste onafhankelijke speler met ons productaanbod en we behouden de ambitie om te groeien.

 

Onze historiek gaat terug naar eind jaren ‘70, zodat we ons inmiddels op een zeer rijke en ruime ervaring kunnen beroepen. In deze periode kenden wij een evolutie van nichespeler in een aantal disciplines, tot een multidisciplinaire groep van ingenieurs en architecten.

 

Oorspronkelijk    gegroeid   vanuit   de   quality- &  quantity control  voor  on- en off-shore  projecten,  hebben  wij een uitstekende  feeling  met veeleisende  omgevingen  en  het beheersen  van  budgetten en deadlines voor klanten.

 

Vanuit een aantal operationele vestigingen verspreid over Vlaanderen en Brussel, zorgen wij ervoor dat we dicht bij onze klanten staan en hen een op maat gesneden dienstverlening kunnen aanbieden.

 

Onze medewerkers zijn allen hoogopgeleid. Wij stimuleren hun ondernemingszin en kritisch denken. Iedereen draagt immers bij tot een kwalitatief, creatief en innovatief eindproduct voor de klant. Wij zorgen dus voor duidelijke en korte beslissingslijnen en waken over de juiste attitude op alle niveaus. 

 

Onze  opdrachtgevers (publiek en privaat)  kunnen  niet  alleen rekenen  op onze know-how  en  ervaring,  maar bovenal  op onze klantgerichtheid  en bijzondere aandacht voor budget en timing. 

 

Als middelgroot multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau,  menen wij  de juiste verhouding tussen een gespecialiseerde kennis en een persoonlijke dienstverlening te kunnen aanbieden.

 • Nieuwjaarswens

  Wij wensen u en uw geliefden voor 2019 een magisch jaar vol geluk & voorspoed, weinig zorgen, voldoende verrassingen en enkele dromen die werkelijkheid worden.

  Als organisatie engageren wij ons om samen met u te dromen van een veerkrachtige...

  lees meer

 • Heraanleg N444 en N403 in Oost-Vlaanderen

  In opdracht van Agentschap Wegen en Verkeer mag Evolta de herinrichting uitwerken van de gewestwegen tussen Sint-Niklaas en de E34 en tussen Merelbeke en Zwalm.  Langs beide tracés van elk ongeveer 8km zal bijzondere aandacht besteed worden aan...

  lees meer

 • Nieuwe samenwerking met De Werkvennootschap

  De Vlaamse overheid wenst volop in te zetten op combiparkings om zo de modal shift richting openbaar vervoer te versterken.  Vooral ter hoogte van treinstations worden extra plaatsen voorzien voor wagens en fietsers.  Evolta scoorde 2...

  lees meer

 • Masterplan sportsite De Nachtegaal

  Evolta werkt in opdracht van het gemeentebestuur van Kontich aan een masterplan voor de sport- en vrijetijdssite De Nachtegaal. Binnen dit masterplan wordt ingezet op een grondige renovatie van de bestaande gebouwen en een heroriëntering van de...

  lees meer