Evolta

Evolta

Evolta is een multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau van Belgische origine. Wij zijn de grootste onafhankelijke speler met ons productaanbod en we behouden de ambitie om te groeien.

 

Onze historiek gaat terug naar eind jaren ‘70, zodat we ons inmiddels op een zeer rijke en ruime ervaring kunnen beroepen. In deze periode kenden wij een evolutie van nichespeler in een aantal disciplines, tot een multidisciplinaire groep van ingenieurs en architecten.

 

Oorspronkelijk    gegroeid   vanuit   de   quality- &  quantity control  voor  on- en off-shore  projecten,  hebben  wij een uitstekende  feeling  met veeleisende  omgevingen  en  het beheersen  van  budgetten en deadlines voor klanten.

 

Vanuit een aantal operationele vestigingen verspreid over Vlaanderen en Brussel, zorgen wij ervoor dat we dicht bij onze klanten staan en hen een op maat gesneden dienstverlening kunnen aanbieden.

 

Onze medewerkers zijn allen hoogopgeleid. Wij stimuleren hun ondernemingszin en kritisch denken. Iedereen draagt immers bij tot een kwalitatief, creatief en innovatief eindproduct voor de klant. Wij zorgen dus voor duidelijke en korte beslissingslijnen en waken over de juiste attitude op alle niveaus. 

 

Onze  opdrachtgevers (publiek en privaat)  kunnen  niet  alleen rekenen  op onze know-how  en  ervaring,  maar bovenal  op onze klantgerichtheid  en bijzondere aandacht voor budget en timing. 

 

Als middelgroot multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau,  menen wij  de juiste verhouding tussen een gespecialiseerde kennis en een persoonlijke dienstverlening te kunnen aanbieden.

 • Evolta start met studie N9 te Asse

  In opdracht van AWV Vlaams-Brabant is Evolta gestart met de studie en het ontwerp voor de herinrichting van de N9 te Asse (tussen Vaal en Broekzooi). Langsheen het traject worden nieuwe comfortabele en veilige fietspaden aangelegd en wordt de...

  lees meer

 • Eerste XC40 rolt van de band bij Volvo Car Gent

  Op 22 november rolde de eerste XC40 van de band bij Volvo Car Gent in aanwezigheid van premier Charles Michel. De XC40 wordt gebouwd op het CMA-platform (Compact Modular Architecture).
  Evolta-consultants waren zeer sterk betrokken bij de...

  lees meer

 • Ademruimte voor stationsontwikkeling Gent-Sint-Pieters

  Met de herinrichting van de stationsomgeving komt er een gloednieuw park langs de Koningin Fabiolalaan, tussen het station Gent-Sint-Pieters en de Blaarmeersen. Evolta staat in voor het ontwerp van dit wijkpark met een oppervlakte van 6.300m²....

  lees meer

 • Opening basisschool De Pimpernel

  Op donderdag 9 november hebben de kleuters van basisschool De Pimpernel in Zemst-Laar hun nieuw kleuterblok officieel geopend.
  In negen maanden tijd werden er vier kleuterklassen met een ook afzonderlijk bruikbare polyvalente ruimte gebouwd.lees meer