Evolta

Evolta

Evolta is een multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau van Belgische origine. Wij zijn de grootste onafhankelijke speler met ons productaanbod en we behouden de ambitie om te groeien.

 

Onze historiek gaat terug naar eind jaren ‘70, zodat we ons inmiddels op een zeer rijke en ruime ervaring kunnen beroepen. In deze periode kenden wij een evolutie van nichespeler in een aantal disciplines, tot een multidisciplinaire groep van ingenieurs en architecten.

 

Oorspronkelijk    gegroeid   vanuit   de   quality- &  quantity control  voor  on- en off-shore  projecten,  hebben  wij een uitstekende  feeling  met veeleisende  omgevingen  en  het beheersen  van  budgetten en deadlines voor klanten.

 

Vanuit een aantal operationele vestigingen verspreid over Vlaanderen en Brussel, zorgen wij ervoor dat we dicht bij onze klanten staan en hen een op maat gesneden dienstverlening kunnen aanbieden.

 

Onze medewerkers zijn allen hoogopgeleid. Wij stimuleren hun ondernemingszin en kritisch denken. Iedereen draagt immers bij tot een kwalitatief, creatief en innovatief eindproduct voor de klant. Wij zorgen dus voor duidelijke en korte beslissingslijnen en waken over de juiste attitude op alle niveaus. 

 

Onze  opdrachtgevers (publiek en privaat)  kunnen  niet  alleen rekenen  op onze know-how  en  ervaring,  maar bovenal  op onze klantgerichtheid  en bijzondere aandacht voor budget en timing. 

 

Als middelgroot multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau,  menen wij  de juiste verhouding tussen een gespecialiseerde kennis en een persoonlijke dienstverlening te kunnen aanbieden.

 • Bezoek Ijzerlaan Antwerpen

  Ons bezoek aan de grootschalige infrastructuurwerken ter hoogte van de Ijzerlaan te Antwerpen was een geslaagde personeelsactiviteit voor onze medewerkers. We gingen met zijn allen met een bouwlift 30 m onder de grond en wandelden door de nieuw...

  lees meer

 • WZC Zilverbos opgeleverd

  Op vrijdag 25 maart vond de voorlopige oplevering plaats van het nieuwe woonzorgcentrum Zilverbos in Zelzate. Het gebouw biedt plaats aan 120 bewoners en 5 kamers in kortverblijf. De uitbating gebeurt door de vzw Woonzorgcentrum Zilverbos, een...

  lees meer

 • Teambuilding Event

  Onze shortski naar Les Menuires was een geslaagd teambuilding event voor onze medewerkers. We zagen onze collega’s eens door een andere (ski)bril. Iedereen raakte bovendien, met vallen, maar zonder ongevallen thuis...

  lees meer

 • Evolta zet 2016 goed in

  Vrijdag 9 januari zette Evolta het jaar goed in met de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst voor de medewerkers.  Eerst kregen wij in de gloednieuwe stadsschool Spoele in Lokeren een rondleiding van ons team van architecten en ingenieurs die...

  lees meer