Evolta

Evolta

Evolta is een multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau van Belgische origine. Wij zijn de grootste onafhankelijke speler met ons productaanbod en we behouden de ambitie om te groeien.

 

Onze historiek gaat terug naar eind jaren ‘70, zodat we ons inmiddels op een zeer rijke en ruime ervaring kunnen beroepen. In deze periode kenden wij een evolutie van nichespeler in een aantal disciplines, tot een multidisciplinaire groep van ingenieurs en architecten.

 

Oorspronkelijk    gegroeid   vanuit   de   quality- &  quantity control  voor  on- en off-shore  projecten,  hebben  wij een uitstekende  feeling  met veeleisende  omgevingen  en  het beheersen  van  budgetten en deadlines voor klanten.

 

Vanuit een aantal operationele vestigingen verspreid over Vlaanderen en Brussel, zorgen wij ervoor dat we dicht bij onze klanten staan en hen een op maat gesneden dienstverlening kunnen aanbieden.

 

Onze medewerkers zijn allen hoogopgeleid. Wij stimuleren hun ondernemingszin en kritisch denken. Iedereen draagt immers bij tot een kwalitatief, creatief en innovatief eindproduct voor de klant. Wij zorgen dus voor duidelijke en korte beslissingslijnen en waken over de juiste attitude op alle niveaus. 

 

Onze  opdrachtgevers (publiek en privaat)  kunnen  niet  alleen rekenen  op onze know-how  en  ervaring,  maar bovenal  op onze klantgerichtheid  en bijzondere aandacht voor budget en timing. 

 

Als middelgroot multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau,  menen wij  de juiste verhouding tussen een gespecialiseerde kennis en een persoonlijke dienstverlening te kunnen aanbieden.

 • Start verbouwing Ten Prinsenhove

  De Universiteit Antwerpen gaf studentenhome Ten Prinsenhove in erfpacht aan LIFE. De woontoren wordt volledig gerenoveerd en herstijld, en zal ruim 170 wooneenheden huistvesten over 13 bouwlagen, met mooie gemeenschappelijke voorzieningen op de...

  lees meer

 • Lasinspecties bij Sabic te Geleen

  De afdeling Consultancy Services van Evolta heeft van Montage Onderneming Benelux de opdracht verworven voor het uitvoeren van lasinspecties tijdens de realisatie van hun projecten. In dit kader werd recent de specifieke opdracht opgestart bij...

  lees meer

 • Opening Tech Lane

  Vele trotse aanwezigen bij de officiële opening van Tech Lane Ghent, een toonaangevend duurzaam bedrijventerrein op een strategische locatie, enkel mogelijk door intensief partnership.

  Dankbaar voor het vertrouwen dat zij ons schenken....

  lees meer

 • Opening school Anderlecht

  De transformatie van een industrieel kantoor naar een lesomgeving in opdracht van de gemeente Anderlecht vroeg om inventiviteit en flexibiliteit.

  Het is ons net gelukt om de lokalen op te leveren voor het schooljaar dat start. Niks dan blije...

  lees meer