Evolta

Evolta

Evolta is een multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau van Belgische origine. Wij zijn de grootste onafhankelijke speler met ons productaanbod en we behouden de ambitie om te groeien.

 

Onze historiek gaat terug naar eind jaren ‘70, zodat we ons inmiddels op een zeer rijke en ruime ervaring kunnen beroepen. In deze periode kenden wij een evolutie van nichespeler in een aantal disciplines, tot een multidisciplinaire groep van ingenieurs en architecten.

 

Oorspronkelijk    gegroeid   vanuit   de   quality- &  quantity control  voor  on- en off-shore  projecten,  hebben  wij een uitstekende  feeling  met veeleisende  omgevingen  en  het beheersen  van  budgetten en deadlines voor klanten.

 

Vanuit een aantal operationele vestigingen verspreid over Vlaanderen en Brussel, zorgen wij ervoor dat we dicht bij onze klanten staan en hen een op maat gesneden dienstverlening kunnen aanbieden.

 

Onze medewerkers zijn allen hoogopgeleid. Wij stimuleren hun ondernemingszin en kritisch denken. Iedereen draagt immers bij tot een kwalitatief, creatief en innovatief eindproduct voor de klant. Wij zorgen dus voor duidelijke en korte beslissingslijnen en waken over de juiste attitude op alle niveaus. 

 

Onze  opdrachtgevers (publiek en privaat)  kunnen  niet  alleen rekenen  op onze know-how  en  ervaring,  maar bovenal  op onze klantgerichtheid  en bijzondere aandacht voor budget en timing. 

 

Als middelgroot multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau,  menen wij  de juiste verhouding tussen een gespecialiseerde kennis en een persoonlijke dienstverlening te kunnen aanbieden.

 • Historische verhuis in het verschiet!

  The wait is over! Na 40 jaar laten we Moerbeke achter ons en nemen we vanaf deze zomer onze intrek in een nieuw kantoor. Dok Noord wordt de place to be! We nemen jullie alvast even mee op rondleiding in ons nieuwe...

  lees meer

 • Sneltram langs de A12

  De wereld van morgen heeft ook nood aan duurzame mobiliteit. Daarom zijn we ook trots dat we in opdracht van De Werkvennootschap en de betrokken gemeentes aan de sneltram, die langs de A12, kunnen meewerken. Wij staan in voor de gemeentelijke...

  lees meer

 • Timelapse WZC Mariaburcht Nieuwkerken-Waas

  De gemeente Nieuwkerken-Waas had als doel om het bestaande gebouw van het WZC te vervangen door een gloednieuw gebouw. We zijn dan ook enorm trots dat we konden meehelpen aan deze knappe realisatie. Ook bedankt aan ibens nv met wie we samen dit...

  lees meer

 • Project rond sportcomplex KFC Nijlen

  Een duurzame en creatieve inrichting van de publieke ruimte koppelen aan een hydraulisch verhaal, dat is de kern van een eerste realisatie in het dossier Nijlen Woon-bal. We stonden onder meer in voor het ontwerp van twee pendelparkings, de...

  lees meer