Evolta

Evolta

Evolta is een multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau van Belgische origine. Wij zijn de grootste onafhankelijke speler met ons productaanbod en we behouden de ambitie om te groeien.

 

Onze historiek gaat terug naar eind jaren ‘70, zodat we ons inmiddels op een zeer rijke en ruime ervaring kunnen beroepen. In deze periode kenden wij een evolutie van nichespeler in een aantal disciplines, tot een multidisciplinaire groep van ingenieurs en architecten.

 

Oorspronkelijk    gegroeid   vanuit   de   quality- &  quantity control  voor  on- en off-shore  projecten,  hebben  wij een uitstekende  feeling  met veeleisende  omgevingen  en  het beheersen  van  budgetten en deadlines voor klanten.

 

Vanuit een aantal operationele vestigingen verspreid over Vlaanderen en Brussel, zorgen wij ervoor dat we dicht bij onze klanten staan en hen een op maat gesneden dienstverlening kunnen aanbieden.

 

Onze medewerkers zijn allen hoogopgeleid. Wij stimuleren hun ondernemingszin en kritisch denken. Iedereen draagt immers bij tot een kwalitatief, creatief en innovatief eindproduct voor de klant. Wij zorgen dus voor duidelijke en korte beslissingslijnen en waken over de juiste attitude op alle niveaus. 

 

Onze  opdrachtgevers (publiek en privaat)  kunnen  niet  alleen rekenen  op onze know-how  en  ervaring,  maar bovenal  op onze klantgerichtheid  en bijzondere aandacht voor budget en timing. 

 

Als middelgroot multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau,  menen wij  de juiste verhouding tussen een gespecialiseerde kennis en een persoonlijke dienstverlening te kunnen aanbieden.

 • Stad Blankenberge: Grote Markt en centrumstraten

  We missen onze start bij Stad Blankenberge niet! Trots op ons concept voor de Grote Markt en blij met onze vermelding in de krantenartikels. Ook Stad Oostende vertrouwt ons een perceel van haar raamovereenkomst voor publieke ruimte toe, en dan...

  lees meer

 • Evonik: Combigebouw

  Altijd spannend om onze plannen tot leven te zien komen tijdens een werfbezoek. Het combigebouw voor Evonik combineert hun onthaal met de medische dienst en ruimte voor brandweer & veiligheid. Groep Van Roey bouwt het voor 5,9 mio €.   ...

  lees meer

 • Herselt: Strokapel

  Af en toe werken we echt aan een uniek project. De restauratie van de strokapel in Herselt verliep niet van een leien dak. Letterlijk en figuurlijk. Onze opdracht dateert al van 2005, maar het resultaat is eindelijk in zicht en belooft de moeite...

  lees meer

 • 40 jaar Evolta!

  Niet het feest waar we begin 2020 aan dachten. Niettemin een feest om te koesteren. Dankbaar voor alles en vandaag bijzonder voor onze starters en vaste waarden met 40, 38, 36, 28 & 20 jaar trouw op post!                           ...

  lees meer