Evolta

Evolta

Evolta is een multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau van Belgische origine. Wij zijn de grootste onafhankelijke speler met ons productaanbod en we behouden de ambitie om te groeien.

 

Onze historiek gaat terug naar eind jaren ‘70, zodat we ons inmiddels op een zeer rijke en ruime ervaring kunnen beroepen. In deze periode kenden wij een evolutie van nichespeler in een aantal disciplines, tot een multidisciplinaire groep van ingenieurs en architecten.

 

Oorspronkelijk    gegroeid   vanuit   de   quality- &  quantity control  voor  on- en off-shore  projecten,  hebben  wij een uitstekende  feeling  met veeleisende  omgevingen  en  het beheersen  van  budgetten en deadlines voor klanten.

 

Vanuit een aantal operationele vestigingen verspreid over Vlaanderen en Brussel, zorgen wij ervoor dat we dicht bij onze klanten staan en hen een op maat gesneden dienstverlening kunnen aanbieden.

 

Onze medewerkers zijn allen hoogopgeleid. Wij stimuleren hun ondernemingszin en kritisch denken. Iedereen draagt immers bij tot een kwalitatief, creatief en innovatief eindproduct voor de klant. Wij zorgen dus voor duidelijke en korte beslissingslijnen en waken over de juiste attitude op alle niveaus. 

 

Onze  opdrachtgevers (publiek en privaat)  kunnen  niet  alleen rekenen  op onze know-how  en  ervaring,  maar bovenal  op onze klantgerichtheid  en bijzondere aandacht voor budget en timing. 

 

Als middelgroot multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau,  menen wij  de juiste verhouding tussen een gespecialiseerde kennis en een persoonlijke dienstverlening te kunnen aanbieden.

 • Evolta wint Aquafin Partnership Award 2018

  Onze focus in 2018 lag meer dan ooit op onze klanten. We benadrukten dit voor onze organisatie met de slagzin "without customers, we don't have a business, we have a hobby". Het is dan ook geen toeval dat we nu de allereerste partnership award...

  lees meer

 • Start ontwikkeling site WATT te Gent

  Op een oppervlakte van 1,1 ha binnenstedelijk gebied in Gent, tussen de Nieuwewandeling en de Coupure, is de bouw gestart van het nieuw woon- en werkproject van Revive.
  De eerste infrastructuurwerken, die ontworpen worden door Evolta, starten...

  lees meer

 • Eerste volledig elektrische Audi rolt in Brussel van de band

  Bij Audi Brussels in Vorst wordt de eerste volledig elektrische SUV van de Duitse constructeur gebouwd. De productie verschilt in alle opzichten t.o.v. de vorige wagen, de compacte A1. Vele zaken dienden op deze productiesite herdacht en herwerkt...

  lees meer

 • Studentenhuisvesting en appartementen te Oostende

  Recent werd de commercialisatie gestart van de studentenflats in het hoogbouwproject van ION aan de Slachthuiskaai te Oostende. Het nieuw op te trekken gebouw omvat 48 studentenkamers, 18 appartementen en een commerciële ruimte.  Evolta staat...

  lees meer