Evolta

Evolta

Evolta is een multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau van Belgische origine. Wij zijn de grootste onafhankelijke speler met ons productaanbod en we behouden de ambitie om te groeien.

 

Onze historiek gaat terug naar eind jaren ‘70, zodat we ons inmiddels op een zeer rijke en ruime ervaring kunnen beroepen. In deze periode kenden wij een evolutie van nichespeler in een aantal disciplines, tot een multidisciplinaire groep van ingenieurs en architecten.

 

Oorspronkelijk    gegroeid   vanuit   de   quality- &  quantity control  voor  on- en off-shore  projecten,  hebben  wij een uitstekende  feeling  met veeleisende  omgevingen  en  het beheersen  van  budgetten en deadlines voor klanten.

 

Vanuit een aantal operationele vestigingen verspreid over Vlaanderen en Brussel, zorgen wij ervoor dat we dicht bij onze klanten staan en hen een op maat gesneden dienstverlening kunnen aanbieden.

 

Onze medewerkers zijn allen hoogopgeleid. Wij stimuleren hun ondernemingszin en kritisch denken. Iedereen draagt immers bij tot een kwalitatief, creatief en innovatief eindproduct voor de klant. Wij zorgen dus voor duidelijke en korte beslissingslijnen en waken over de juiste attitude op alle niveaus. 

 

Onze  opdrachtgevers (publiek en privaat)  kunnen  niet  alleen rekenen  op onze know-how  en  ervaring,  maar bovenal  op onze klantgerichtheid  en bijzondere aandacht voor budget en timing. 

 

Als middelgroot multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau,  menen wij  de juiste verhouding tussen een gespecialiseerde kennis en een persoonlijke dienstverlening te kunnen aanbieden.

 • Vlotte en duurzame mobilteit in de Brusselse rand

  Samen met Agentschap Wegen en Verkeer zetten we in op een vlotte en duurzame mobiliteit in de Brusselse rand. We gaan op zoek naar de beste oplossing voor het omvormen van de N203a tot een volwaardige snelweg in Halle, en tussen Pepingen en Gooik...

  lees meer

 • Kapelle-op-den-Bos: heraanleg Marktplein & Mechelseweg

  Kapelle-op-den-Bos schenkt ons het vertrouwen om de herinrichting van hun dorpskern in goede banen te leiden. We zijn hen dankbaar. En fier dat ons concept ‘keep it local’ als beste uit de bus kwam!                           ...

  lees meer

 • Evolta DNA: dankbaar voor alle feedback

  Waarom zijn we wie we zijn? Ons Evolta DNA. Stralen we dat uit? 203 mensen uit ons netwerk gingen hierover de voorbije maanden met ons in dialoog. Zo verzamelden we lovende en kritische woorden die ons uitdagen om ons te versterken en te...

  lees meer

 • Onze vrouwelijke CEO aan het woord in Engineeringnet Magazine

  Heel trots op "onze" vrouwelijke CEO! Nele De Smet aan het woord in editie 150 van Engineeringnet Magazine. "Ik ben positief verbaasd hoe flexibel ingenieurs zijn en bewonder de snelheid waarmee ze kennis verwerven. Ze engageren zich voor hun...

  lees meer