Evolta

Evolta

Evolta is een multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau van Belgische origine. Wij zijn de grootste onafhankelijke speler met ons productaanbod en we behouden de ambitie om te groeien.

 

Onze historiek gaat terug naar eind jaren ‘70, zodat we ons inmiddels op een zeer rijke en ruime ervaring kunnen beroepen. In deze periode kenden wij een evolutie van nichespeler in een aantal disciplines, tot een multidisciplinaire groep van ingenieurs en architecten.

 

Oorspronkelijk    gegroeid   vanuit   de   quality- &  quantity control  voor  on- en off-shore  projecten,  hebben  wij een uitstekende  feeling  met veeleisende  omgevingen  en  het beheersen  van  budgetten en deadlines voor klanten.

 

Vanuit een aantal operationele vestigingen verspreid over Vlaanderen en Brussel, zorgen wij ervoor dat we dicht bij onze klanten staan en hen een op maat gesneden dienstverlening kunnen aanbieden.

 

Onze medewerkers zijn allen hoogopgeleid. Wij stimuleren hun ondernemingszin en kritisch denken. Iedereen draagt immers bij tot een kwalitatief, creatief en innovatief eindproduct voor de klant. Wij zorgen dus voor duidelijke en korte beslissingslijnen en waken over de juiste attitude op alle niveaus. 

 

Onze  opdrachtgevers (publiek en privaat)  kunnen  niet  alleen rekenen  op onze know-how  en  ervaring,  maar bovenal  op onze klantgerichtheid  en bijzondere aandacht voor budget en timing. 

 

Als middelgroot multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau,  menen wij  de juiste verhouding tussen een gespecialiseerde kennis en een persoonlijke dienstverlening te kunnen aanbieden.

 • Geschenk voor onze medewerkers

  Gezond bij Evolta, geschenk voor onze medewerkers. "Get in shape, shape the future"  #GetInShape #ShapeTheFuture  #Vitacheck

 • Zo mooi kan een school zijn.

  Stel u een school voor en waarschijnlijk denkt u aan een grijs gebouw met weinig licht en verouderde banken met namen erin gekrast. Maar dat beeld klopt niet meer, zegt onderwijsminister Hilde Crevits. Zij liet Agion, het Agentschap voor...

  lees meer

 • Divers aan 't werk

  Evolta​ in the picture bij een nieuw traject van Ambassadeurs IN-Gent vzw - Divers aan 't werk. "Je moet als bedrijf het potentieel willen & kunnen zien"

  Het potentieel aan hooggeschoolde werknemers met een migratieachtergrond biedt Evolta...

  lees meer

 • Werken Baal dorp op kruissnelheid

  In Baal (Tremelo) zijn de werken aan de Pastoriestraat en omgeving van start gegaan. Het project sluit aan op de Nobelstraat, die -eveneens ontworpen door Evolta-  twee jaar geleden werd heraangelegd. Tegen de zomer van 2019 zit Baal-dorp in een...

  lees meer