Evolta

Evolta

Evolta is een multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau van Belgische origine. Wij zijn de grootste onafhankelijke speler met ons productaanbod en we behouden de ambitie om te groeien.

 

Onze historiek gaat terug naar eind jaren ‘70, zodat we ons inmiddels op een zeer rijke en ruime ervaring kunnen beroepen. In deze periode kenden wij een evolutie van nichespeler in een aantal disciplines, tot een multidisciplinaire groep van ingenieurs en architecten.

 

Oorspronkelijk    gegroeid   vanuit   de   quality- &  quantity control  voor  on- en off-shore  projecten,  hebben  wij een uitstekende  feeling  met veeleisende  omgevingen  en  het beheersen  van  budgetten en deadlines voor klanten.

 

Vanuit een aantal operationele vestigingen verspreid over Vlaanderen en Brussel, zorgen wij ervoor dat we dicht bij onze klanten staan en hen een op maat gesneden dienstverlening kunnen aanbieden.

 

Onze medewerkers zijn allen hoogopgeleid. Wij stimuleren hun ondernemingszin en kritisch denken. Iedereen draagt immers bij tot een kwalitatief, creatief en innovatief eindproduct voor de klant. Wij zorgen dus voor duidelijke en korte beslissingslijnen en waken over de juiste attitude op alle niveaus. 

 

Onze  opdrachtgevers (publiek en privaat)  kunnen  niet  alleen rekenen  op onze know-how  en  ervaring,  maar bovenal  op onze klantgerichtheid  en bijzondere aandacht voor budget en timing. 

 

Als middelgroot multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau,  menen wij  de juiste verhouding tussen een gespecialiseerde kennis en een persoonlijke dienstverlening te kunnen aanbieden.

 • Grote Markt van Hasselt wordt later heraangelegd

  "We kijken ernaar uit ons ontwerp te realiseren in 2019"

  De Grote Markt in Hasselt zal pas na de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 worden heraangelegd en niet in september van dit jaar zoals eerder aangekondigd. Reden: de aannemers vragen...

  lees meer

 • Tweede aanlegsteiger LNG-terminal Fluxys in Zeebrugge in gebruik genomen.

  Op de LNG-terminal te Zeebrugge werd door Fluxys recent de investering van de 2de Jetty afgerond. Met deze tweede aanlegsteiger kunnen zowel kleine als grote LNG-schepen geladen en gelost worden (van 2.000m³ tot 217.000m³ LNG). Kleine...

  lees meer

 • Tijdelijke verhuis WZC Lacourt

  Woonzorgcentrum Lacourt te Oostende breidt uit met 63 kamers.  Daarvoor starten in februari de sloopwerken aan de bestaande laagbouwvleugel met cafetaria, waar de uitbreiding zal gerealiseerd worden. Gedurende de werken zullen een achttal...

  lees meer

 • Eerste steenlegging van het nieuwe schoolgebouw GBS De Pimpernel te Zemst

  Op vrijdagochtend 20 januari 2017 is in Zemst-Laar de eerste steen gelegd van een nieuw kleuterblok voor de gemeentelijke basisschool De Pimpernel. Er komen vier klaslokalen met een tuintje en een overdekte binnenruimte. Evolta is ontwerper van...

  lees meer