Evolta

Evolta

Evolta is een multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau van Belgische origine. Wij zijn de grootste onafhankelijke speler met ons productaanbod en we behouden de ambitie om te groeien.

 

Onze historiek gaat terug naar eind jaren ‘70, zodat we ons inmiddels op een zeer rijke en ruime ervaring kunnen beroepen. In deze periode kenden wij een evolutie van nichespeler in een aantal disciplines, tot een multidisciplinaire groep van ingenieurs en architecten.

 

Oorspronkelijk    gegroeid   vanuit   de   quality- &  quantity control  voor  on- en off-shore  projecten,  hebben  wij een uitstekende  feeling  met veeleisende  omgevingen  en  het beheersen  van  budgetten en deadlines voor klanten.

 

Vanuit een aantal operationele vestigingen verspreid over Vlaanderen en Brussel, zorgen wij ervoor dat we dicht bij onze klanten staan en hen een op maat gesneden dienstverlening kunnen aanbieden.

 

Onze medewerkers zijn allen hoogopgeleid. Wij stimuleren hun ondernemingszin en kritisch denken. Iedereen draagt immers bij tot een kwalitatief, creatief en innovatief eindproduct voor de klant. Wij zorgen dus voor duidelijke en korte beslissingslijnen en waken over de juiste attitude op alle niveaus. 

 

Onze  opdrachtgevers (publiek en privaat)  kunnen  niet  alleen rekenen  op onze know-how  en  ervaring,  maar bovenal  op onze klantgerichtheid  en bijzondere aandacht voor budget en timing. 

 

Als middelgroot multidisciplinair ingenieurs- en architectenbureau,  menen wij  de juiste verhouding tussen een gespecialiseerde kennis en een persoonlijke dienstverlening te kunnen aanbieden.

 • Get in shape. Shape the future

  We willen inspireren, binnen en buiten onze organisatie, en aanzetten tot metamorfose. Niet alleen van onze omgeving, maar ook van onszelf. Want hoewel we als organisatie altijd in verandering en beweging zijn, blijken we als mens letterlijk...

  lees meer

 • Havenbedrijf Antwerpen

  Wij verwelkomen Havenbedrijf Antwerpen als nieuwe klant. EVOLTA "Engineers & Architects" sloot recent een raamcontract af voor studieopdrachten voor zowel infrastructuur als gebouwen. Zo helpen we hen hun duurzame en innovatieve visie in de...

  lees meer

 • Gebouw Cours de Promotion Sociale Erasme nadert voltooiing

  Het voormalige bedrijfsgebouw van Bull langs de Bergensesteenweg in Anderlecht wordt totaal getransformeerd voor een nieuwe bestemming. Naast leslokalen voor de Cours de promotion sociale Erasme besliste het gemeentebestuur om er ook een...

  lees meer

 • Projectmanagement uitbreiding ovencapaciteit warmwalserij ArcelorMittal Gent

  In de warmwalserij worden blokken staal (slabs) voorverwarmd naar 1250°C alvorens gewalst te worden. Momenteel loopt de investering om de thermische capaciteit van één van de ovens naar 100% te brengen, nadat de installatie van een...

  lees meer